nava 1 ارسال شده در مرداد 94 دوستان سلام من مدتیه که وقتی درخواستی را اینجا مطرح میکنم هیچ کسی جواب مارو نمیده، خواهشا اینبار جواب دهید و کمک کنید . من کدی رو میخوام که تاریخ و تایم رو اینجوری نشان بده الزاما مودول نباشه فقط کد باشه ممنون میشم. 12:11:39 Monday 20 may 2015 ١٤فروردین ١٣٩٢ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) درود بر شما <?php echo JHTML::date(date("Y-m-d H:i:s"), "H:i:s")."<br>"; echo date("l")."<br>"; echo date("F Y d")."<br>"; echo JHTML::date(date("Y-m-d"), "d F Y"); ?> متسفانه امکان تست نداشتم ولی فکر کنم اکی باشه ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نمایش بهتر کد های php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 94 ممنون آقای میری اگه میشه تاریخ شمسی هم همراهش باشه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما من دقیقا شبیه چیزی که بالا نوشتید رو نوشتم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر