3yed 13 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید دوستان من یک قالبی طراحی کردم وقتی با موبایل سایت باز میشه به صورت فول اسکرین نیست و نه میشه zoom کرد و نه میشه zoom out کرد همینطوری ثابت هست . اینم سایت www.adlisanat.com جوملا 2.5 هست با موبایل باز کنید متوجه میشید منظورم رو خیلی ممنون . ویرایش شده مرداد 94 توسط 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام خسته نباشید دوستان من یک قالبی طراحی کردم وقتی با موبایل سایت باز میشه به صورت فول اسکرین نیست و نه میشه zoom کرد و نه میشه zoom out کرد همینطوری ثابت هست . اینم سایت www.adlisanat.com جوملا 2.5 هست با موبایل باز کنید متوجه میشید منظورم رو خیلی ممنون . با سلام دوست عزیز مطمئنید خودتون قالب رو نوشتید این آدرس رو ببینید. http://yadetouneh.ir/ 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 با سلام و خسته نباشید بنده سایت شما را در گوشی بازکردم ولی هیچ مشکلی در زوم و زوم اوت مشاهده نکردم. در پاسخ آقای دیندار هم عرض کنم که سایت یادتونه که شما معرفی کردید از قالب Bluespace جومینا استفاده می کند و سایتی که این کاربر طراحی کردند تا اونجایی که متوجه شدم این قالب رو شخصی سازی کردند یعنی توی کدهاش تغییراتی انجام دادند برای همین تقریبا شبیه به هم هستند. موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر