alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 94 سلام و دروددنبال یه کامپوننتی هستم که این ویژگی ها رو داشته باشه1- محصولات تعریف بشه2-کد رهگیری داشته باشه3-ماژول پیگیری محصول از کد رهگیری داشته باشه4-سفارش نیازی به ثبت نام نداشته باشه و پس از پر کردن فرم مشخصات مراحل سفارش و پرداخت رو ادامه بده5-درگاه ملت داشته باشه6-ماژولی جهت نمایش محصولات یا در منویی جداگانه بشه محصولات رو نشون دادنکات : محصولات فیزیکی هستند و دانلودی نیستمثل یه فروشگاهی وقتی محصولی رو انتخاب میکنه بتونه تعدادش هم مشخص کنهفاکتورش پرداختش هم به ادمین هم به کاربر ایمیل بشهکسی همیچین چیزی میشناسه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 94 سلام و درود دنبال یه کامپوننتی هستم که این ویژگی ها رو داشته باشه 1- محصولات تعریف بشه 2-کد رهگیری داشته باشه 3-ماژول پیگیری محصول از کد رهگیری داشته باشه 4-سفارش نیازی به ثبت نام نداشته باشه و پس از پر کردن فرم مشخصات مراحل سفارش و پرداخت رو ادامه بده 5-درگاه ملت داشته باشه 6-ماژولی جهت نمایش محصولات یا در منویی جداگانه بشه محصولات رو نشون داد نکات : محصولات فیزیکی هستند و دانلودی نیست مثل یه فروشگاهی وقتی محصولی رو انتخاب میکنه بتونه تعدادش هم مشخص کنه فاکتورش پرداختش هم به ادمین هم به کاربر ایمیل بشه کسی همیچین چیزی میشناسه ؟ خوب کامپونت جوم شاپینگ ،K2 STOR و ویرچومارت همه این کارها شما میخواهید انجام میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 94 خوب کامپونت جوم شاپینگ ،K2 STOR و ویرچومارت همه این کارها شما میخواهید انجام میدن سرچ کردم قابلیت پیگیری و کد رهگیری نداره .یعنی ماژولی که جداگانه بشه کد رهگیری داد و سفارش رو پیگیری کرد نداره .ایا لینک ماژولش رو دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر