arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام میشه لطفا یه لینک دانلود ماژول اسلاید که راحت باشه بذارید من هرچی تلاش کردم نشد یا کار نمیکنه یا دانلودش مشکل داره. در ضمن من مبتدی هستم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 سلام میشه لطفا یه لینک دانلود ماژول اسلاید که راحت باشه بذارید من هرچی تلاش کردم نشد یا کار نمیکنه یا دانلودش مشکل داره. در ضمن من مبتدی هستم. با تشکر سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 به این لینک نگاه کن و با توجه به نسخه جوملاتون ماژول مورد علاقتونو بردارید. http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow.html 1 واکنش ها : arezoo2015 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 به این لینک نگاه کن و با توجه به نسخه جوملاتون ماژول مورد علاقتونو بردارید. http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/joomla-extension-slideshow.html مرسی از لطفتون، نسخه من جوملای 2.5 هست. من ماژول mod_je_paralax_slider_joomina_ir رو نصب کردم اما خطای ؤ رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 مرسی از لطفتون، نسخه من جوملای 2.5 هست. من ماژول mod_je_paralax_slider_joomina_ir رو نصب کردم اما خطای ؤ رو میده متوجه خطاتون نشدم. ببنید اول باید از حالت فشرده خارج کنید 1 واکنش ها : arezoo2015 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 متوجه خطاتون نشدم. ببنید اول باید از حالت فشرده خارج کنید این کار رو کردم حالا پیغام "ماژول نصب: هم اکنون ماژول دیگری از این دایرکتوری استفاده می کند:" رو میده نمیدونم یعنی چی؟ ببخشید سوال میپرسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) این کار رو کردم حالا پیغام "ماژول نصب: هم اکنون ماژول دیگری از این دایرکتوری استفاده می کند:" رو میده نمیدونم یعنی چی؟ ببخشید سوال میپرسم احتمالا قبلا یکبار نصبش کردید و ناقص نصب شده یکبار به قسمت نصب افزونه برید ، قسمت مدیریت ماژولی که نصب کردید و پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کنید. ویرایش شده مرداد 94 توسط mohsen kian 1 واکنش ها : arezoo2015 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 احتمالا قبلا یکبار نصبش کردید و ناقص نصب شده یکبار به قسمت نصب افزونه برید ، قسمت مدیریت ماژولی که نصب کردید و پاک کنید و دوباره اقدام به نصب کنید. این دیگه آخرین سواله، این کار رو انجام دادم پاک کردم و دوباره با موفقیت نصب شد اما توی قسمت مدیریت ماژول نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 این دیگه آخرین سواله، این کار رو انجام دادم پاک کردم و دوباره با موفقیت نصب شد اما توی قسمت مدیریت ماژول نشون نمیده خواهش می کنم سوال پرسیدن عیب نداره اگر براتون مشکل نیست در پیغام خصوصی نام کاربری و کلمه عبور بدین براتون چکش کنم اگر نه یه مازول اسلاید شو دیگه نصب کنید ببینید اون کار می کنه فقط مطمئن شوید که مربوط به جوملاتون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 گزینه جدید رو بزنید و یک ماژول بسازید... 1 واکنش ها : arezoo2015 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 گزینه جدید رو بزنید و یک ماژول بسازید... لینک آموزشش رو دارید؟ ساختنش رو بلدم ولی تصویر نمیتونم بذارم 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arezoo2015 1 ارسال شده در مرداد 94 گزینه جدید رو بزنید و یک ماژول بسازید... درست شد مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر