so00osk 1 ارسال شده در فروردین 90 با سلام و عرض خسته نباشي.. من جوملا را در پوشه public_html آپلود كردم و بعد از آن اكستركت كردم.. براي اجرا و نصب جوملا در آدرس بار آدرس سايت را نوشتم ولي با پيغام Server not found مواجه شدم.. با برنامه CutFtp8 آپلود كردم قبلا هم اين كار رو روي يك هاست ديگه امتحان كرده بودم ولي مشكلي نبوده.. اگه ممكن هست كمك كنين.. با تشكر از زحمات شما.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز آیا پایگاه داده خود رو با سایت ست کردید؟ وا از درست بودنش اطمینان دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در فروردین 90 مشكل اينجاس كه درون مرحله اصلي نصب جوملا نميره.. من تازه ميخوام جوملا رو روي هاست نصب كنم كه نميشه..دوستان كمك كنين لطفا.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از دانلود و آپلود کامل پک جوملا مطمئن هستید؟ آدرس رو درست فراخوانی می کنید؟ بعنوان مثال: www.mysite.com/installation/index.php اگر نتیجه نرگفتید در صورت امکان اطلاعات هاست رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در فروردین 90 بله با برنامه cutftp8 پك جوملا رو آپلود كردم در پوشه public_html .. احتمال ميدين مشكل كجا باشه.؟؟؟اين رو هم بگم همين پك جوملا در لوكال هاست به درستي كار ميكنه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين مشكل به احتمال زياد از مرورگر شماست.با مرورگر ديگري هم تست كنيد و يا از دوستان بخواهيد به سايت شما سر بزنند و اگر مراحل نصب شروع شد مرورگر خود را تغيير دهيد. براي انتقال جوملا به هاست هم از اپلود كننده هاست و يا اسكريپت انتقال استفاده كنيد كه مستقيما با لينك دانلود جوملا را به هاست منتقل ميكند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر