MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان یادتون هست داخل آموزش پلاگین درج کد در مطلب یک کدی وجود داشت که متن یک div رو تغییر می داد می خواست اگر کسی این کد رو بلده برای من قرار بده. با تشکر در پناه ایزد 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان یادتون هست داخل آموزش پلاگین درج کد در مطلب یک کدی وجود داشت که متن یک div رو تغییر می داد می خواست اگر کسی این کد رو بلده برای من قرار بده. با تشکر در پناه ایزد دوستان یعنی کسی این کد رو بلد نیست؟ 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یعنی میخواهید با جاوا اسکریپت متنی رو تغییر بدید؟ درست متوجه شدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 دوستان یعنی کسی این کد رو بلد نیست؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید. 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 یعنی میخواهید با جاوا اسکریپت متنی رو تغییر بدید؟ درست متوجه شدم؟ بله دقیقا مثل کاری که در آموزش انجام شد. 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 من آموزشو ندیدم ولی برای تغییر متن بدین صورت باید عمل کرد... <script> function change-div-value() { document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; } </script> 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 من آموزشو ندیدم ولی برای تغییر متن بدین صورت باید عمل کرد... <script> function change-div-value() { document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; } </script> با سلام آقای قاسمی خیلی ممنون دقیقا همونی بود که می خواستم فقط 3 خط اضافی بود. می خواستم ببینم اگر بخوام چندتا دایو ID مختلف رو عوض کنه یا اینکه برای مثال چند دایو با demo ID رو عوض کنه باید چه تغییراتی اعمال کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام آقای قاسمی خیلی ممنون دقیقا همونی بود که می خواستم فقط 3 خط اضافی بود. می خواستم ببینم اگر بخوام چندتا دایو ID مختلف رو عوض کنه یا اینکه برای مثال چند دایو با demo ID رو عوض کنه باید چه تغییراتی اعمال کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. یا اینکه مثلا فرض کنید من یک مطلب یا ماژول HTML دستی دارم و می خوام کل مطلب یا محتویات ماژول رو تغییر بدم و داخل مطلب از کد های مختلفی هم استفاده شده است ممنون میشم راهنمایی کنید. شاد و سلامت در پناه ایزد 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) ماژول های Custom html یا اچ تی ام ال دستی داخل دایوی با کلاس moduletable قرار میگیرند و تااونجایی که میدونم نمیشه دایوی رو با کلاس تشخیص داد توی java script ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) ماژول های Custom html یا اچ تی ام ال دستی داخل دایوی با کلاس moduletable قرار میگیرند و تااونجایی که میدونم نمیشه دایوی رو با کلاس تشخیص داد توی java script خب ok اگر بخوام چندتا دایو ID مختلف رو عوض کنه یا اینکه برای مثال چند دایو با demo ID رو عوض کنه باید چه تغییراتی اعمال کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی اشتباه تایپی در نقل قول 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 خب ok اگر بخوام چندتا دایو ID مختلف رو عوض کنه یا اینکه برای مثال چند دایو با demo ID رو عوض کنه باید چه تغییراتی اعمال کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. دوستان........ 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 اصلا متوجه نشدم میخواید به ماژول ها پسوند کلاس ماژول بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 اصلا متوجه نشدم میخواید به ماژول ها پسوند کلاس ماژول بدید؟ نه میخوام داخل قسمت ("آیدی دایو مورد نظر") چند دایو آیدی مختلف رو بنویسم فقط میخوام بدونم ID هارو چه طوری باید تو این قسمت از هم جدا کنم؟ ویا اگر چند دایو برای مثال با demo ID داشته باشم باید چیکار کنم تا همه ی دایو هارو عوض کنه چون فقط یکی از اون هایی رو که ID دمو دارند رو عوض می کنه و اگر سه دایو با این ID داشته باشم باید سه بار دستور رو تکرار کنم. 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) در مورد سوال اول: <script> function change-div-value() { document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; } </script> بدین شکل باید دستور تکرار شود. در مورد سوال دوم هم اطلاع ندارم ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 در مورد سوال اول: <script> function change-div-value() { document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; document.getElementById("آیدی دایو مورد نظر").innerHTML="متن جایگزین"; } </script> بدین شکل باید دستور تکرار شود. در مورد سوال دوم هم اطلاع ندارم استاد خیلی ممنون مشکل حل شد دقیقا همون کدی رو نوتید که می خواستم. فدایی داری استاد فدایی داری... 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر