reza1388 5 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان من با کامپوننت j2store محصول جومینا راه اندازی کردم حالا تنظیمات را صورت دادم فایل را مشخص کردم وقتی پرداخت می کنم لینکی برای کاربر نشان داده نممی شود چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما اگر می خواهید فایل بفروشید چرا از سیستم فروش فایل جومینا استفاده نمی کنید ؟ ابتدا مهاجرت کنید به جوملا 3 و سپس از سیستم فروش فایل جومینا جوملا 3 استفاده کنید در زمینه فروش فایل در نوع خودش واقعا بی نظیره و مدام هم در حال آپدیت از طرف آقای تهرانی هست منظور از مهاجرت اینه که دیگه از جوملا 2.5 استفاده نکنید به هر حال این یک نظره و بیشتر اسپم هست برای شما اگر میخواهید مشکل تان بر طرف شود منتظر بمانید دوستانی که تجربه دارند در این زمینه راهنمایی تان بکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما اگر می خواهید فایل بفروشید چرا از سیستم فروش فایل جومینا استفاده نمی کنید ؟ ابتدا مهاجرت کنید به جوملا 3 و سپس از سیستم فروش فایل جومینا جوملا 3 استفاده کنید در زمینه فروش فایل در نوع خودش واقعا بی نظیره و مدام هم در حال آپدیت از طرف آقای تهرانی هست منظور از مهاجرت اینه که دیگه از جوملا 2.5 استفاده نکنید به هر حال این یک نظره و بیشتر اسپم هست برای شما اگر میخواهید مشکل تان بر طرف شود منتظر بمانید دوستانی که تجربه دارند در این زمینه راهنمایی تان بکنند سلام ممنون ندیدم میشه معرفی کنید و لینکش را بدهید بیشتر من فروش فایل می خوام که به درگاه یانک ملت اتصال داده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر