dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 من از قالب ThemeORG استفاده می کنممیخوام بدونم چه طوری میشه عنوان ماژول های که در صفحه اصلی هستند تغییر بدم . براشون BackGround درست کنم . مثلا از یک BackGround ثابت برای تمام ماژول هااینطور چیزی میشه انجام داد ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 css بلدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 خیلی کم . تازه دارم یاد میگیرم . اما شما بگید من میرم تحقیق میکنم و تلاش چه فایلی باید EDIT بشه ؟ چی بهش اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 w3schools.com/css ابتدا این سایت رو مشاهده کنید و پس از یادگیری کامل css این قسمت رو خودتون انجام بدید. اگه میخواید ما براتون انجام بدیم اگه پروسه طولانی نداشته باشه و کسی وقتش آزاد باشه دونه دونه تغییرات رو بهتون میگه اعمال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 w3schools.com/css ابتدا این سایت رو مشاهده کنید و پس از یادگیری کامل css این قسمت رو خودتون انجام بدید. اگه میخواید ما براتون انجام بدیم اگه پروسه طولانی نداشته باشه و کسی وقتش آزاد باشه دونه دونه تغییرات رو بهتون میگه اعمال کنید. تا حدودی CSS بلدم . کم اگه بخوام شما زحمتش رو بکشید شرایطش چه طوریه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 برای تغییر عنوان ماژول ها از مدیریت ماژول ها در پنل مدیریت اقدام کنید برای اجرای تغییرات CSS آدرس سایت خود را قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 دارم به صورت لوکال کار میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 باید حتما روی سایت باشه علم غیبی که نمیشه کد نویسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 http://sepgostar.ir/site/ این آدرس سایت خدمت شما مثلا قسمت نمونه کار ها و نظر بیماران و ... این عنوانین رو چه طوری می تونم براشون BackGround قرار بدم . یه عکس قرار بدم که شکل Button بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 میخواهید برای کل ماژول قرار بدید یا فقط عنوانش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 میخواهید برای کل ماژول قرار بدید یا فقط عنوانش؟ فقط برای عنوانش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 قسمت نمونه کاران #pricing-table h3 { background:url(آدرس عکس مورد نظر); } قسمت نظر بیماران #testimonial h3 { background:url(آدرس عکس مورد نظر); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dev-dev-dev 0 ارسال شده در مرداد 94 قسمت نمونه کاران #pricing-table h3 { background:url(آدرس عکس مورد نظر); } قسمت نظر بیماران #testimonial h3 { background:url(آدرس عکس مورد نظر); } سلام پس باید پسوند ماژول رو به عنوان لینک ارتباطی قرار بدم . برای اون پسوند ماژول کد نویسی کنم و یه سوال این تغییرات که شما زحمت کشیدید رو کجا باید اعمال کنم ؟ فایل index.php قالبم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 فایل template.css قالبتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر