behrad 7 ارسال شده در تیر 94 درود بر شمامن یک کلید واژه ای مد نظر دارم مثلا زیبایی و پوست میخوام بدونم توی گوگل سایت من با این کلید واژه تو کدوم صفحه ستچه دستوری باید یزنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما حقیقتش نمیدونم با دستور خاصی میشه آمار گرفت یا نه مگر کلید واژه رو بزنید و صفحه به صفحه بگردید اما گوگل وبمستر می تونه کمک بزرگی باشه سایت تون رو ثبت کنید و یک مدیریت بسیار قوی روی سئو سایت تون داشته باشید گوگل آنالیز هم خیلی خوبه و کمک حال می تونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) درود بر شما حقیقتش نمیدونم با دستور خاصی میشه آمار گرفت یا نه مگر کلید واژه رو بزنید و صفحه به صفحه بگردید اما گوگل وبمستر می تونه کمک بزرگی باشه سایت تون رو ثبت کنید و یک مدیریت بسیار قوی روی سئو سایت تون داشته باشید گوگل آنالیز هم خیلی خوبه و کمک حال می تونه باشه جفت این سیستم ها ثبت شده من امکانات این دو سایت مد نظرم نیست و اگه بخوام یکی یکی بگردم تو 100 تا صفحه برای کلید واژه طول میکشه سپاسگزار ویرایش شده مرداد 94 توسط behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raamona 0 ارسال شده در آبان 97 نرم افزار هست مثل Rank Tracker اول باید سایت رو ثبت کنی بعد کلمات کلیدی موردنظر را بدی تا جایگاه کلمه را نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر