alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بندد قالبي دارم كه بك گراندش رنگ هست.حال ميخوام به جاي رنگ عكس كوچيكي تكرار بشه.ولي اون عكس نوشن داده نميشه وسفيد ميشه بكگراند...... اين كد ها را جابجا كردم: كد رنگ: background-color: #ffffff; واينو واسه عكس جاش گذاشتم: background-image: url(../images/bg-bk.jpg); در ضمن اسم عكس و بقيه را چك كردم فقط فكر ميكنم چون repeat را تعين نكردم اين مشكل پيش مياد.وللي كدشو فكر ميكنم اشتباه ميزنم.... با تشكر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام شما باید بگردید کد مربوط به بکگراند کل قالب (معمولا body یا main ) رو تغییر بدید: background-image: url('../images/bg-bk.jpg'); background-repeat: repeat; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 سلام شما باید بگردید کد مربوط به بکگراند کل قالب (معمولا body یا main ) رو تغییر بدید: background-image: url('../images/bg-bk.jpg'); background-repeat: repeat; با سپاس.بله همانطور كه گفتم در قسمت body به جاي background image background color گذاشتم و ... ولي نميدونم چرا عكسش نشون داده نميشه..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز آدرس رو در " قرار بدید نه ' موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با تشكر تا جايي كه بنده ميدونم نيازي به " در آدرس دهي css نيست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام مجدد کش مرورگرتون رو حذف کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 بله كش رو هم حذف كرده بودم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 اگه دموی آنلاین بدید یا اگه قالب رایگانه لینکشو با لینک عکس مورد نظرتون بدید شاید بهتر بشه کمک کرد:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر