R6E5 0 ارسال شده در تیر 94 با سلام خدمت دوستان عزیز بنده قالبی نصب کردم که وقتی میخوام در قسمت منوهاش به جای کلمات انگلیسی از فارسی استفاده کنم هم در تنظیمات جوملا و هم در قالب کلمات فارسی به شکل علامت سوال در میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام احتمالا از یونیکد قالبتون هست کلیه جداول دیتابیستون رو به یونیکد utf_8_general_ci تغییر بدید یاعلی 2 واکنش ها : رضاقاسمی و R6E5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R6E5 0 ارسال شده در مرداد 94 باسلام احتمالا از یونیکد قالبتون هست کلیه جداول دیتابیستون رو به یونیکد utf_8_general_ci تغییر بدید یاعلی ممنون بابت توجهتون ببخشید میشه بگید چجور؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
R6E5 0 ارسال شده در مرداد 94 دیتابیس رو درست کردم اما باز همون شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در 23 خرداد Sexy Girls from your city نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر