hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 سلام چجوری میتونم زیر نویسی که از اول رو خود قالب سایت بوده مثلا سایتی که ازش قالب رو دانلود کردم یا چیز هایی دیگه ایی رو که داره حذف کنم؟ یه نمونه هم گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما آدرس سایت تون چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 آدرس سایت: www.alumzarf.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 عکس ارسالی در سایت نمایش داده نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 اصلا موضوع و قالب سایت شما بدین شکل که در عکس فرستادید نیست ... آیا ادرس سایت را درست ارسال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 ببخشید اشتباه شد. اون آدرس که دادم یه نمونه هست.اون عکس هم یه نمونه دیگه که روی لوکال. چی کار کنم زیر نویس ها بره؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 باید بیارید روی هاست تا بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در تیر 94 خب یه آدرس که دادم.اون رو چی کار کنم. این آدرس:www.alumzarf.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 کد های زیر رو بزارید داخل یکی از فایلهای css footer { visibility:hidden; } footer a:first-child,footer div { visibility:visible; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر