arkazeminia 0 ارسال شده در تیر 94 با سلام من یه سایت با جوملا 2.5 ساختم و از طریق او سفارش ترجمه میگیرم. میخوام که یه قسمت پروفایل برای هر یک از مشتری ها درست کنم که داخل اون تراکنش ها و پرداخت های مشتری رو به علاوه یه سری فیلد دیگه نگه دارم. آیا افزونه ای برای این کار وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 با سلام من یه سایت با جوملا 2.5 ساختم و از طریق او سفارش ترجمه میگیرم. میخوام که یه قسمت پروفایل برای هر یک از مشتری ها درست کنم که داخل اون تراکنش ها و پرداخت های مشتری رو به علاوه یه سری فیلد دیگه نگه دارم. آیا افزونه ای برای این کار وجود داره؟ سفارش رو باچی میگیری؟ اگه از RS form پرداخت استفاده کنی ماژولش هست که بتونی باهاش هرکدوم از فیلد های اون فرم رو بازیابی کنی برای کاربر اینم لینک ماژول http://joomlaforum.ir/showthread.php/11513-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%DA%A9%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر