ali208 1 ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان موقع نصب جوملا3.3.6با این خطا مواجه میشم .مشکل چیه.؟عکسشو گذاشتم پایین...در ضمن از زمپ سرور3.2.1 استفاده می کنم. 1 واکنش ها : isfahanvisit نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 94 بر 7/18/2015 at 02:35 , ali208 گفت: سلام دوستان موقع نصب جوملا3.3.6با این خطا مواجه میشم .مشکل چیه.؟عکسشو گذاشتم پایین...در ضمن از زمپ سرور3.2.1 استفاده می کنم. چندتا علت داره اول اینکه شما mysqli رو انتخاب کردید و به احتمال زیاد اطلاعات دیتابیستون صحیح نیست. برای اطمینان نسخه 5.5 رو دانلود کنید. لینک دانلود: کلیک کنید. 1 واکنش ها : isfahanvisit نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در تیر 94 دوستان من کلا با لوکال ها روی ویندوز 7 مشکل دارم .تا الان زمپ ،appser و ومپ سرور رو نصب کردم ولی هر کدومش یه مشکلی داره و باعث میشه که جوملا نصب نشه . چکار کنم. وقتی ومپ رو اجرا می کنم این ارورو میده : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در تیر 94 دوستان من کلا با لوکال ها روی ویندوز 7 مشکل دارم .تا الان زمپ ،appser و ومپ سرور رو نصب کردم ولی هر کدومش یه مشکلی داره و باعث میشه که جوملا نصب نشه . چکار کنم. وقتی ومپ رو اجرا می کنم این ارورو میده : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 نرم افزار ampps رو نصب کنید و تست کنید من تابحال باهاش مشکلی نداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fardin7 3 ارسال شده در آبان 94 سلام دوستان من با xamppکار میکنم و الان در اخرین مرحله نصب جوملا گیر کردم و نصب نمیشه(ax1) و برا ساعت ها صبر میکنم ولی باز همین طور میمونه البته پایگاه با جداول در phpmyadminدرست میشه(ax2). لطفا کمک کنید بشدت نیاز دارم.... این پیغام هم در phpmyadmin هست('گناه دارم کمکم کنید جدی میگم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 94 در php.ini مقدار max_execution_time رو افزایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fardin7 3 ارسال شده در آبان 94 در php.ini مقدار max_execution_time رو افزایش بدید تا چه مقدار افزایش دهم؟در ضمن من این مشکل رو با جوملا 3 به بعد دارم.مرسی 1 واکنش ها : isfahanvisit نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر