رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم و اعضای عزیز وبسایت جومینا حقیقت من به یه سیستمی احتیاج دارم که ثبت سفارش برای من انجام بده یعنی کاربران بیان و یه سری لیست محصول ببینن و از بینش اونایی که میخوان رو انتخاب کنن و سفارششون رو ثبت کنن. اگر کامپوننت بود و یا اسکریپت php من مشکلی ندارم. تشکر 1 واکنش ها : bonyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 روی جوملا میخاید سوارکنید کامپوننت های مثل invoice manager RSform ,... هست.اگرم اسکریپت جدا بخای خیلی سیستم ها موجود می باشد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 آیا کامپوننت رایگان نیست برای این کار ؟ اسکریپت های جدا رو میشه چند تاشو نام ببرید من چیزی پیدا نکردم تو اینترنت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) آیا کامپوننت رایگان نیست برای این کار ؟ اسکریپت های جدا رو میشه چند تاشو نام ببرید من چیزی پیدا نکردم تو اینترنت whmcs boxbilling دانلود اسکریپت کاربردی سامانه سفارش آنلاین هاستینگ و دامنه کاملاً رایگان اسکریپت هاستینگ Ajax (فارسی) ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 جوملا که من باید پیش شما درس پس بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) آها اصلا حواسم به سیستم های هاستینگ نبود whmcs مناسب ترین گزینه هست برای کار من ممنونم فقط دو تا از گزینه های پیشنهادیت به این علت که لینک به سایت ایرانی بود مجبور به حذفش شدم. بازم ممنون ... ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر