Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 باسلام و عرض احترام من این فرم سازو روی جوملا 3.4 نصب کردم حالا میخام براش پرداخت آنلاین بذارم افزونه زرین پالو از سایت جومینا دانلود کردم اما یه مشکل داره فقط تک محصولی و چند محصولی داره من میخام یه فرم داشته باشم پرداخت آنلاین آزاد اونو چیکارکنم؟ مثلا کاربر بیاد 101 تومن واریز کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 یه فیلد با نام form[sum] ایجاد کنید و فیلد مجموع رو هم قرار بدید احتمالا درست میشه 1 واکنش ها : Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز من یک تکس باکس ساختم خواستم اسمش رو بذار form[sum] اما ارر داد که باید فقط شامل حروف انگلیسی باشد منم فقط نوشتم sum و خروجی گرفتم عددی که مینوسیم رو به مجموع اضافه نمیکنه ؟چیکارکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 دوستان میشه راهنمایی نمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 من حتی از پایگاه داده نام رو عوض کردم ولی بازم نمیشه بنظرم باید به بنویسنده این افزونه درخواست بدید تا براتون پیاده سازی بکنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر