mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سلام خدمت همگی دوستان می خواستم در rsform فرمی طراحی کنم که چند تا اطلاعات مثلا 5 تا مقدار را دریافت کنه و بعد از دریافت، فقط ایمیلی مبتنی بر دریافت اطلاعات به فرستنده ارسال کنه ثانیا بعد از تایید مدیر 2 تا از 5 تا داده ورودی را در سایت نشان دهد و در ان دو مورد قابلیت جستجو داشته باشد در این باره راهنمایی می خوام و اگه کسی از دوستان فرصت داره می خواستم زحمت این کار را برام بکشه ... بخصوص قسمت جستجو.... مرسی ویرایش شده تیر 94 توسط میثم حسنعلی زاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما این کارها رو با rsform نمیشه انجام داد (تا جایی که خبر دارم) ثانیا بعد از تایید مدیر 2 تا از 5 تا داده ورودی را در سایت نشان دهد و در ان دو مورد قابلیت جستجو داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 چیز مشابهی میدونید که بشه این کارها را انجام داد چون چندتا دیتا باید در دیتابس ذخیره بشه بعد چند تا که مدیر اجازه داد در سایت نمایش بده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 اینم پیدا کردم ولی نمی دانم نحوه عملکرد به چه شکلی... Version 1.4.021.06.2011 - Rev 40 Added - Ability to map form data to other database tables (local or remote) via the Mappings built-in feature. It can now execute insert, update and delete queries Added - Save data to database (yes/no): You can now chose whether you wish to save the submission to the default RSform!Pro submission database tables. Added - Convert forms to back-end menus items: You can have functional forms in the back-end area. These can be assigned to the Components menu item. Added - Paypal cancel URL Added - Paypal language code Added - Paypal tax Added - Additional emails: You can now send a unlimited number of emails, besides the usual User / Admin emails. Each of them can be configured separately. Added - Search submissions front-end: A simple search form can be enabled to the RSform!Pro Submissions View Added - Submission confirmation Updated - Components view نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 اینم لینکش...https://www.rsjoomla.com/support/documentation/rsform-pro/getting-started/submissions-view-menu-item.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 این هم نمونه فرمی که نیاز دارم... نام.docx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما سرچ میشه اما سرچی که ابتدا مدیر تایید کنه بعد کاربر بتونه اونا رو سرچ کنه نمیشه راستش بنده افزونه ای نمیشناسم که اینگونه باشه شما صبر کنید ببیند کسی شاید چنین افزونه ای دیده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در تیر 94 سلام افزونه djclassfield این قابلیت را دارد میشه این دو را با هم یکی کرد؟ یا یه پلاگینی نوشت که این قابلیت را اضافه کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر