rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان من سايت جوملا 1.5.21 دارم سيستم مديريت دانلود رو با كلي زحمت از ريموستري به فوكا تغيير دادم... حالا ميخوام سايتم رو به 1.6 بروز رساني كنم... مشكل اصلي من اينه كه براي سيستم نظرات و سيستم مديريت دانلودم چيكار كنم... آيا براي بروز رسانيشون راهي هست... يعني انتقال اطلاعات اونا به 1.6 متشكرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 متاسفانه هنوز جوملا 1.6 نتونسته آنچنان که باید افزونه های خود رو افزایش دهد یا افزونه ها رو سازگار کند. شما نیز اگه به جوملا 1.6 کوچ کنید به مشکلی برمیخوارید که شاید پشیمان هم شوید. اگثر افزونه های شما از کار میفتند. حالا آقای تهرانی قول دادند که یه آموزشی قرار دهند که بتوان افزونه ها رو برای جوملا 1.6 هم بهینه کرد. پس ما هم باید تا اون موقع منتظر بمونیم. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز فك ميكنم كه فوكا خودش براي 1.6 ورژن داده باشه... به نظر من معمولا خودشون اين نوع بروز رساني رو راحت ميكنن... مثلا شايد فوكا خودش يه بروز رسان فوكا از ورژن سازگار 1.5 به 1.6 بسازه... يا شايد داره... ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوستمون راست میگه. اگه مشکل شما فقط فوکا هست که میتونید اون رو از سایت فوکا دانلود کنید نسخه 1.6 هم داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 اونو كه خودم گفتم! خوب بحث اينه كه الان براي 1.6 ايجاد شده توي سايتش زده Joomla!1.5.10 (stable or any later version) ولي بحث من اينه كه براي فارسي شدنش و اينكه چطور از فوكا ورژني كه من دارم به ورژن1.6 ارتقاع داد اصلا تغييراتش بنيادي بوده يا نه؟ و... يه سوال ديگه هم توي اين بحث بپرسم: چرا از جوملا 1.6 خيلي كم خبر مياد؟ تيمشون مشغولا يا نه، مشكلي پيش نيومده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر