alireza.pc 0 ارسال شده در تیر 94 باعرض سلام بنده از پلاگین بانک ملت کامپوننت rsform استفاده میکنم در این پلاگین گفته شده که فیلدی با نام refcod ایجاد بشه تا کد رهگیری پرداخت در اون ثبت بشه جهت پیگیری های آتی میخواستم ببینم میشه که این کد در ایمیل ارسالی برای کاربر هم درج بشه؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما تا جایی که میدونم خیر زیرا ایمیل قبل از ورود به درگاه ارسال می شود نه بعد از آن 1 واکنش ها : alireza.pc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام و خسته نباشید نمیشه کاری کرد که پس از پزداخت فرم ثبت بشه و من مثلا میخوام بجای پیام تشکر ی ک کاارت ورود به جلسه یره خب طرف پرداختم نکنه میره براش اینجوری کارم رو مختل کرده ضمنا چگونه میشه فهمید برای هر درگاهی چخ فیلیدی قرار دهیم تا اطلاعات پرداخت رو هم در فرم مثبت بشه با تشکر اگر راهنمایی کنن دوستان لطف بزرگی کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در شهریور 94 یکی جوابمو بده ........کارم فوریههههه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما هر دو سوال تون یکمی گنگ هستند لطفا واضح تر بنویسید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام و ضمن تشکر از شما که پاسخ دادید من یک فرم ثبت نام دردوره آموزشی با آر اس فرم طراحی کردم و متصلشم کردم به درگاه پرداخت و تا اینجاش هم مشکلی نیست اما این فرم پس از تکمیل توسط فرد باید یک کارت ورود به جلسه تحویل بده برای پرینت که مقداریش رو از روی خود فرم جایگزین میشه و ب نام افراد صادر میشه و همچنین برای ایمیلشون هم ارسال میشه اما چون قبل از وارد شدن به صفحه پرداخت اطلاعات ثبت میشه در فرم این ایمیل برای شخص به عنوان کارت ورود ارسال میشه اما حالا په پرداخت رو انجام بدهد چه ندهد اما من میخوام پس از انجام پرداخت کارت بهش تعلق بگیره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در شهریور 94 کسی نتونست جواب ما روبده برای خبرگان جوملا و برنامه نویسی فکر نکنم کار سختی باشه آقای مدیررررررر................. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما هر دو سوال تون یکمی گنگ هستند لطفا واضح تر بنویسید سپاس سلام و ضمن تشکر از شما که پاسخ دادید من یک فرم ثبت نام دردوره آموزشی با آر اس فرم طراحی کردم و متصلشم کردم به درگاه پرداخت و تا اینجاش هم مشکلی نیست اما این فرم پس از تکمیل توسط فرد باید یک کارت ورود به جلسه تحویل بده برای پرینت که مقداریش رو از روی خود فرم جایگزین میشه و ب نام افراد صادر میشه و همچنین برای ایمیلشون هم ارسال میشه اما چون قبل از وارد شدن به صفحه پرداخت اطلاعات ثبت میشه در فرم این ایمیل برای شخص به عنوان کارت ورود ارسال میشه اما حالا په پرداخت رو انجام بدهد چه ندهد اما من میخوام پس از انجام پرداخت کارت بهش تعلق بگیره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما خب این یک مشکل هست باید درون پلاگین پرداخت برنامه نویسی بشه که زمانی که پرداخت انجام شد ایمیل ارسال شود در غیر این صورت فکر نکنم بشه زیرا ارسال ایمیل ار سا فرم با تکمیل فرم ارسال می شود نه با تکمیل پرداخت بانکی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام درستش کردم هرکی خواست پیام بده تا عرض کنم چکار کنه ضمن تشکر از مدیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 خوب همینجا برای عموم میگذاشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر