Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 باسلام و عرض احترام روزه نمازاتون قبول یه همچین کامپوننتی که لیست قیمت نشون بد و مشتری انتخاب کنه رو برای سایتم لازم دارم با چی پیاده سازی کنم؟ لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما با rsform می تونید این مورد را طراحی کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) http://extensions.joomla.org/profile/extension/e-commerce/sales-quote/iprice-calculator-light از کامپوننت بالا استفاده شده ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 افزونه پرداختشم هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 توی سایتهای فارسی بگردید احتمالا پیدا می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 یجابود 120 تومن زیاد نیس؟ کسی رایگان توسعه نداده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 خدائیش خیلی زیاده امیدوارم اگه وقت کنم و مشکل نداشته باشم توی نوشتن درگاهش تا چند روز آینده فارسیشو با درگاه زرین پال آماده کنم. 2 واکنش ها : Mohammad-tashi و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در تیر 94 خدائیش خیلی زیاده امیدوارم اگه وقت کنم و مشکل نداشته باشم توی نوشتن درگاهش تا چند روز آینده فارسیشو با درگاه زرین پال آماده کنم. منتظریم مهندس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 با سلام با بررسی های انجام شده روی این کامپوننت نسخه رایگان این کامپوننت قابلیت اتصال به هیچ درگاهی را ندارد و تنها راه اتصال خرید نسخه اصلی میباشد. به نظر من بهتر است بنابر پیشنهاد آقای میری برای انجام پرداخت از Rsform استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر