rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 سلام وقتی فایلی رو خریداری می کنم بعد از پرداخت و برگشت به سایت فایل رو بهم نشون میده و دانلود میشه. اما مورد اینجاست که وقتی دوباره کلی میکنم که مجددد دانلود کنم متن زور رو مینویسه دلیلش چی هست؟ اعتبار لینک دانلود شما برای مدت 3 روز از زمان خرید بوده است و خرید شما در تاریخ پنج شنبه 18 تیر 1394 به انجام رسیده است . لذا دانلود این فایل دیگر برای شما مقدور نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 یعنی یه نفر پیدا نمیشه راهنمایی کنههههههههههه !!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما یک فایل php درون هاست خودتون قرار بدید و متن زیر رو درونش قرار بدید سپس فایل را اجرا کنید ببینید خروجیش چیه <?php echo date('Y-m-d H:i'); ?> باید تاریخ به میلادی بده چک کنید تاریخش درسته یا نه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در تیر 94 تاریخ میلادیش درسته http://daramad-file.ir/pj.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر