zahra127 0 ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان من قالبی طراحی کردم و از ماژول های خود جوملا3 برای این قالب استفاده کردم مثل جستجو و لاگین ولی شکل این ماژول ها در مرور گرهای مختلف تغییر میکنه مثلا در مرورگر گوگل کروم فونت ها خیلی بزرگ میشند ولی در مرورگر فایرفاکس اندازه فونت مانند بقیه قسمت های قالب هستش مشکلش چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید اینم لینک سایت http://webparseh.ir/test نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 فایل reset.css درون قالبتون وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 لطفا لینک های موجود در امضای خود را پاک کنید. فایل Reset.css در قالبتون باعث ایجاد هماهنگی بین مرورگر ها میشه و در این آدرس وجود داره: ROOT/templates/template_name/css/reset.css ROOT یعنی جایی که جوملا رو نصب کردید. template_name هم نام قالب شماست 1 واکنش ها : azade1992 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra127 0 ارسال شده در تیر 94 لطفا لینک های موجود در امضای خود را پاک کنید. فایل Reset.css در قالبتون باعث ایجاد هماهنگی بین مرورگر ها میشه و در این آدرس وجود داره: ROOT/templates/template_name/css/reset.css ROOT یعنی جایی که جوملا رو نصب کردید. template_name هم نام قالب شماست فایل reset.css رو باید پاک کنم؟ این فایل مربوط به یک قسمتی از قالبم بود که حذفش کردم ولی فایلشو حذف نکرذم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 اگه این فایل وجود داشته باشه باعث هماهنگی بین مرورگرا میشه و احتمال زیاد وجود نداره که اگه اینطوره باید قرارش بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر