hadijoomla 5 ارسال شده در تیر 94 سلام و خدا قوت به همگیببخشید که من سوالمو خیلی کلی میپرسممن قصد دارم یه سایت فروش کتاب طراحی کنم شبیه این سایت www.fardabook.comامکاناتی که این سایت داره که می خوام حتما داخل سایت خودم داشته باشم اینه که دسته بندی خیلی زیبا کتاب ها به همراه عکس و گرافیک خیلی زیبا جستوجو سریع در هر یک از دسته ها جستوجو پیشرفته زمانی که روی سبد خرید میای لیست خرید رو به شکل کشویی نشون میده خیلی زیباست نحوه نمایش محصولات به دو شکل مشبک و لیست کتاب های موجود با نمایش علامت + کنار عکس و کالای که موجود علامت* قرمز کنار عکس آخرین محصول مشاهده شد و مقایسه محصولات ناگفته نماند بنده با کامپوننت های جومشاپینگ و virtuemart کار کردم دوستان به همراه معرفی کاپوننت و یا ماژول برای هر کدام از آیتم های بالا آموزش پیاده سازی رو هم بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 امکانات این سایت کاملا توی جوم شاپینگ هست بحث زیبایی به قالب برمیگرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر