chavosh 30 ارسال شده در تیر 94 با سلاممشکلی که وجود داره کاربران بعد از پرداخت و کم شدن پول از حسابشان به جای لینک دانلود با خطای (تراکنش با شکست روبرو شد کد خطا:-1 )با شرکت زرین پال تماس گرفتم در جواب :اطلاعات ارتباطی در نرم افزار شما ناقص وارد شده است در قسمت تنظيمات وبسايتتون، آدرس سايت رو کامل و صحيح وارد کنيد من متوجه نشدم مشکل از کجاست ممنون میشوم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در تیر 94 با سلاممشکلی که وجود داره کاربران بعد از پرداخت و کم شدن پول از حسابشان به جای لینک دانلود با خطای (تراکنش با شکست روبرو شد کد خطا:-1 )با شرکت زرین پال تماس گرفتم در جواب گفتنداطلاعات ارتباطی در نرم افزار شما ناقص وارد شده است.. از چه ماژولی استفاده می نماييد؟در قسمت تنظيمات وبسايتتون، آدرس سايت رو کامل و صحيح وارد کنيد . من متوجه نشدم مشکل از کجاست تا دیروز مشکلی نداشت نسخه 11-1 رو هم روی قبلی نصب کردم مشکل حل نشد ممنون میشوم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر