gilangraphic 93 ارسال شده در تیر 94 سلام من این افزونه رو آخرین ورژنشو دانلودکردم و نصب کردم .وقتی روی دکمه دانلودوخرید کلیک میشه تو صفحه پرداخت میره /پرداخت هم به درستی انجام میشه ولی بعد از پرداخت نه لینکی به ایمیل میاد و نه فاکتوری نمایش داده میشه یک صفحه سفید میاد که توش این ارور رو نمایش میده. Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/gilangraphic/public_html/components/com_joominaflileselling/views/verify/tmpl/default.php on line 378 لطفا کمک کنید/ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_rastegar 0 ارسال شده در تیر 94 سایت من هم پس از بروزرسانی نسخه 1.9 کامپوننت اسن مشکل را دارد و پس از پرداخت تنها یک صفحه سفید نمایش داده می شود و به بخش دانلود فایل نمی رسه. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سایت من هم پس از بروزرسانی نسخه 1.9 کامپوننت اسن مشکل را دارد و پس از پرداخت تنها یک صفحه سفید نمایش داده می شود و به بخش دانلود فایل نمی رسه. لطفا راهنمایی بفرمایید دوست گرامی احتمالا تا شب ورژن 1/10 این افزونه منتشر میشه و با انتشاراون مشکل شما هم حل میشه انشالا ویرایش شده تیر 94 توسط gilangraphic 1 واکنش ها : m_rastegar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m_rastegar 0 ارسال شده در تیر 94 ممنون از لطفتان نسخه 1.11 را نصب کردم . مشکل بازگشت از بانک حل شده(مجدد تشکر میکنم) ولی برای فایلهای رایگان دکمه دانلود نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر