p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان من مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید در قسمت ارسال تیکت افزونه RSticket بعد از تکمیل فرم دکمه ارسال که میزنم کاری رو انجام نمیده ممنون میشم بررسی کنید بگید چجوری باید مشکل رو حل کنم آدرس سایت http://goo.gl/hZEPFa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما روی قالب دیگری تست کنید ببینید همین مشکل هست ؟ اگر بود ماژول ها رو یکی یکی غیر فعال کنید و مجدد تست کنید 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سلام ممنون از راهنمایی تون روی قالب اصلی سایت تمام ماژول ها رو غیرفعال کردم اما بازم کار نکرد اما قالب پیشفرض جوملا beez3 رو که گذاشتم جواب داد ویرایش شده تیر 94 توسط p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما یا تداخل کتاب خونه جی کوئری دارید یا کتاب خونه جی کوئری 2 بار به سایت تون ادد شده یکی از قالب و دیگری از کامپوننت 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 میشه راهنمایی کنید چجوری مشکل رو رفع کنم ؟ اگه نیاز هست بگید اطلاعات مدیریت هاست و سایت رو بفرستم براتون زحمت بکشید بررسی کنید ممنون از همکاری تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) باسلام این پلاگین رو نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدید.. ایشالا که مشکلتون برطرف میشه.. لینک یاعلی ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی تصحیح لینک 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 ممنون دوست عزیز میشه بگید توی تنظیمات بغیر از فعال سازی باید کار خاصی انجام بدم یا خیر! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 فعلا خیر دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 نصب و فعال کردم حتی بهش گفتم رو فلان صفحه فعال بشه اما بازم جواب نداد اقای محمدحسین میری امکانش هست بررسی کنید یا بقیه دوستان راهی رو پیشنهاد میکنن؟ ممنون از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 ببخشید اسپم ارسال میکنم یه مقدار کارم ضرور هست کسی نیست لطفا چک کنه و کمک کنه مشکل رو رفع کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما خوب مشخص هست که یک فایل جی کوئری در قالب تان هست که این تداخل را بوجود اورده باید جی کوئری های قالب تان را یکی یکی غیر فعال کنید و بیینید مشکل از کدام است 2 واکنش ها : p30yaran و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 ممنون دوست عزیز امکانش هست اطلاعات هاست و مدیریت رو بفرستم زحمتش رو بکشید آخه در این خصوص اطلاعات چندانی ندارم یا اینکه بگید چجوری کاری رو که گفتید انجام بدم تا خودم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما یک راه دیگه هم هست شما بروید وارد هاست شوید و وارد پوشه قالب مورد نظر شوید سپس پوشه فایل های جی کوئری و جاوااسکریپت رو پیدا کنید معمولا هم درون یک پوشه نیست سپس یکی یکی نام انها را تغییر دهید یک کارکتر هم اضافه کنید کافی است تا ادرس دهی که داده شده اشتباه شود سپس درون وب سایت رفته و با ctrl + f5 هر بار تست کنید ایا تداخل بر طرف شده یا نه 2 واکنش ها : رضاقاسمی و p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی ممنون دوست عزیز، بررسی میکنم نتیجه رو اعلام میکنم خدمتتون بازم ممنون از راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام آقای محمدحسین میری من از صفحه ارسال تیکت توی سایت سورس کد ها رو گرفتم (view source code) بعد تمام اون آدرس دهی هایی که جاوا اسکریپت بود یعنی .js بود رو تک تک همون کاری که گفتید یعنی تغییر نام دادم اما بازم مشکل برطرف نشد اگه امکانش هست من اطلاعات هاست و مدیریت سایت رو پیام خصوصی کنم زحمت بکشید بررسی کنید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام لطفا یکی کمک کنه یعنی یکی نیست بتونه مشکل من رو حل کنه بخدا چند روز ه گرفتار شم مدیران لطفا رسیدگی کنن ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام دسترسی تون رو ارسال کنید چک میکنم یاعلی 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 سلام دو سه روز گذشت کسی نبود کمک کنه اقای مصطفی شعاع چی شد الان دو روزه اطلاعات فرستادم پیام خصوصی هم که جواب نمیدید اقای میری و بقیه مدیران لطفا مک کنید خیلی واجبه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما جناب p30yaran : یا باید خودتون تجربه شو داشته باشید و انجام بدید یا باید صبر کنید اگر کسی وقتشو داشته باشه براتون انجام بده لطفا اسپم ارسال نکنید زیرا تاپیک بسته خواهد شد و اخطار دریافت خواهید کرد سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 ده روز گذشت یعنی هیچ کس نیست بتونه کمک کنه این همه مدیر و... یکی نمیتونه یک ساعت وقت بزاره مشکل رو رفع کنه فقط بلدید اخطار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در تیر 94 کسی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر