jooomina 1 ارسال شده در تیر 94 با سلام من افزونه جامع پیامکی رو از سایت پیامک ایرانیان نصب کرده ام حالا کاربر وقتی در سایت ثیت نام میکنه یه پیامک حاوی کد فعال سازی برای او ارسال میشود و این کد تایید رو کاربر به شماره خواسته شده میفرسته ولی ثبت نامش تایید نمیشه چون لینک فعال .سازی هم برای او فرستاده میشه برای همین من آمدم در قسمت تنظیمات کاربران و قسمتی رو دیدم به نام "فعال سازی حساب کاربری" که سه گزینه برای انتخاب دارد هیچ-خودش -مدیر که برای مشکلی که عنوان کردم نمیدونم کدام گزینه رو انتخاب کنم که تایید ثبت نام کاربر فقط توسط ارسال پیامک تایید باشه و این گزینه ها نقشی نداشته باشن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما ثبت نام پیامکی اصلا به این گونه کار نمی کند ! لینک افزونه ای که دانلود کردید را بدهید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در تیر 94 با سلام ******************* اگر احتیاجه تا دسترسی به مدیریت رو خدمتتون ارسال کنم .چون چند روزه درگیر این قضیه هستم و همه کارها رو عقب انداخته با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما سایت payamak-iranian.ir زیر مجموعه گروه جومینا نمی باشد سایت پیامک ایرانیان به نشانی ir-payamak.com است شما هم اگر از ان سایت خدمات گرفته اید می توانید از پشتیبانی همان سایت مشکل خود را مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر