particular 0 ارسال شده در تیر 94 سلامچجوری باید نتایج رو در جوم اسپورت وارد کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام به انجمن خودتون خوش اومدید یکم واضحتر توضیح میدید؟؟ متوجه منظورتون نشدم.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
particular 0 ارسال شده در تیر 94 باسلام به انجمن خودتون خوش اومدید یکم واضحتر توضیح میدید؟؟ متوجه منظورتون نشدم.. یاعلی سلام من کامپوننت جوم اسپورت رو نصب کردم . مسابقات ، فصل ، تیم ، بازیکن و ... رو ساخته و تنظیمات مربوط به هرکدام رو مطابق میل انجام دادم . بعد با یه ماژول جدول مسابقات فوتبال رو نمایش دادم اما این جدول همه ی اطلاعاتش صفر هست که طبیعی هم هست . من چجوری می تونم تعداد بازی های انجام شده ، امتیاز هر تیم ، گل زده و... رو وارد این جدول کنم تا بر اساس امتیاز جدول چیده بشه؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
particular 0 ارسال شده در تیر 94 کسی نمی تونه راهنمایی کنه !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر