sad 2 ارسال شده در تیر 94 سلام من ی افزونه میخواستم اخرین خبرامو به صورت متحرک مثل اخبار و اطلاعیاه ی این سایت پخش کنه. از چی استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 با کد marquee این کار را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 با کد marquee این کار را انجام دهید ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید.متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 توی اینترنت جستجو کنید متحرک سازی با marquee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 توی اینترنت جستجو کنید متحرک سازی با marquee ممنون از پاسخ شما. اما اینطور ک من از این تگ برداشت کردم اینه که فقط یک متن خاص را که توی تگ بذارید متحرک میکنه ولی من میخوام عنوان و لینک اخرین خبرامو به طور هوشمند نمایش بده.باید برای این کار چکنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 آها اگه اینطوری میخواید باید اختصاصی نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر