ehsan1 17 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سلام بعد از نصب قالب مدیرت joominaMetro مدریت بصروت ناقص و درهم نمایش داده میشود مشکل از چیست؟ این قالب توسط خود جومینا منتشر شده بود http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-template-rtl/template-design/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-joominametro.html نسخه جوملا نیز 2.5 است ویرایش شده تیر 94 توسط ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 این مشکل به دلیل عدم شناسایی فایل های زبان است البته من خودم این قالب رو روی جوملا 2.5 تست کردم بدون مشکل بود احتمالا مشکل از قالبتونه 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 94 این مشکل به دلیل عدم شناسایی فایل های زبان است البته من خودم این قالب رو روی جوملا 2.5 تست کردم بدون مشکل بود احتمالا مشکل از قالبتونه ممنون خوب رضا جان راه حل چیست؟ من از سایت جومینا این قالبو دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 ببخشید اشتباه گفتم احتمالا مشکل از جوملاتونه جوملا رو از کدوم تیم استفاده میکنید؟ چه افزونه هایی نصب کردید؟ روی جوملا خام هم تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 94 ببخشید اشتباه گفتم احتمالا مشکل از جوملاتونه جوملا رو از کدوم تیم استفاده میکنید؟ چه افزونه هایی نصب کردید؟ روی جوملا خام هم تست کنید. خواهش میکنم از جوملا تیم جومینا بجز فوکا گالری دیگه هیچ چیز نصب نکردم فوکا گالری هم از جومینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 روی جوملا خام تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 94 مشکل حل نشد در دایرکتوری جدید مجددا جوملا نصب کردم بدون هیچ افزنه و پیش فرضها قالب را نصب کردم اما باز هم بهمان شکل ناقص بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 اگر روی لوکال کار می کنید ، نرم افزار شبیه ساز سرور مجازی دیگری نصب کنید و تست کنید. اگر روی هاست کار میکنید روی هاستینگ دیگری تست کنید. تعجب می کنم از این که قالب برای من مشکلی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 94 اگر روی لوکال کار می کنید ، نرم افزار شبیه ساز سرور مجازی دیگری نصب کنید و تست کنید. اگر روی هاست کار میکنید روی هاستینگ دیگری تست کنید. تعجب می کنم از این که قالب برای من مشکلی ندارد. روی هاست تست میکرم از یکی از دوستان خواهش کردم که روی هاستش که روی سرور دیگه هست تست کنه اون هم همین مشکلو داشته ظاهرا قالب مشکل دارد یا اینکه برای نسخه حاصی از جوملا 2.5 است و همه ورژنهای جوملا 2.5 را پشتیبانی نمیکند شمام از سایت جومینا دانلود کردید؟ یا شاید هم فایلها نسخه دانلود در سرور جومینا مشکل پیدا کرده یا اینکه شما از جای دیگری دانلود کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) من الان دوباره دانلود و تست می کنم ------------------------------------ قالب رو باردیگر دانلود و تست کردم و بدون مشکل بود در صورت امکان یکبار دیگر دانلود و تست کنید. در صورتیکه مشکل پابرجا بود از سیستم دیگری تست کنید شایدبه علت ویروسی بودن سیستم شما فایلها آلوده می شوند. ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر