sad 2 ارسال شده در تیر 94 سلام: من میخوام توی صفحه ی اصلیه سایتم قسمت اخبار خبر متحرک داشته باشم ک عناوین اخبار به شکل صعودی حرکت کنه ی چیزی مثل اخبار و اطلاعیه ی این سایت هرچی گشتم ماژول مناسبی پیدا نکردم. 1.اگر ماژول مناسبی میشناسین لطفا معرفی کنید....... 2.اومدم با گلوبال کارکنم که بخش خبر به شدت کوچیک میشه و با سرعت زیاد رد میشه.لطفا راهنمایی کنیید چکنم؟ سایت اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 سلام: من میخوام توی صفحه ی اصلیه سایتم قسمت اخبار خبر متحرک داشته باشم ک عناوین اخبار به شکل صعودی حرکت کنه ی چیزی مثل اخبار و اطلاعیه ی این سایت هرچی گشتم ماژول مناسبی پیدا نکردم. 1.اگر ماژول مناسبی میشناسین لطفا معرفی کنید....... 2.اومدم با گلوبال کارکنم که بخش خبر به شدت کوچیک میشه و با سرعت زیاد رد میشه.لطفا راهنمایی کنیید چکنم؟ سایت اصلی عکس سایت تو حالت متحرک ماژول رو پیوست کردم. اخه الان ماژول رو سایت رو حالت عناوین ثابته ک من نمیخوام.میخوام متحرک باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 برای متحرک سازی میتوانید از تگ marquee در html استفاده کنید. جستجو کنید در اینترنت مثال های واضح و بسیاری می یابید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما تا جایی که یادمه گلوبال نیوز قابلیت تنظیم سرعت رو برای اسکرول کردن میده در نسخه جدید من این قابلیت رو دیددم در تنظیمات چیزی رویت نکردین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما تا جایی که یادمه گلوبال نیوز قابلیت تنظیم سرعت رو برای اسکرول کردن میده در نسخه جدید من این قابلیت رو دیددم در تنظیمات چیزی رویت نکردین ؟ چرا ی جای اسکرول داره اما نمدونم چ مقداری بزنم بعدشم مشکل دیگه من سایز قالبشه ک حیلی کوچیکه اصلا متن توش دیده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 دوستان ماژول دیگه ای نیس ک بتونه این کارو برام انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما ببینید یه عددی بزنید خب مثلا 200 یا 5000 ببینید چه عکس العملی نشون میده ! منظور از قالب خود ماژول هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 درود بر شما ببینید یه عددی بزنید خب مثلا 200 یا 5000 ببینید چه عکس العملی نشون میده ! منظور از قالب خود ماژول هست ؟ بله منظورم همون کادر ماژول ک الان موقعی ک فعالش میکنم اندازه ی یک خط میشه برا همین تغییرات سرعتش هم خیلی حس نمیشه. الان با ماژول اخبار متحرک خود جوملا کار کردم یکم خوب شد اما با این مآژول هم چندتا مشکل دارم: یکی اینکه راست چین نیستش و متن و وسط نشون میده بعدشم تو این حالت دکمه ی ارشیو اخبار یا همون اخبار بیشتر رو نداره. میخواستم ببینم الان میتونم این تنظیمات و براش انجام بدم؟بعد این تنظیمات و باید از تو فایلای css ماژول انجام بدم یا مربوط به قالبمه..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در تیر 94 بله منظورم همون کادر ماژول ک الان موقعی ک فعالش میکنم اندازه ی یک خط میشه برا همین تغییرات سرعتش هم خیلی حس نمیشه. الان با ماژول اخبار متحرک خود جوملا کار کردم یکم خوب شد اما با این مآژول هم چندتا مشکل دارم: یکی اینکه راست چین نیستش و متن و وسط نشون میده بعدشم تو این حالت دکمه ی ارشیو اخبار یا همون اخبار بیشتر رو نداره. میخواستم ببینم الان میتونم این تنظیمات و براش انجام بدم؟بعد این تنظیمات و باید از تو فایلای css ماژول انجام بدم یا مربوط به قالبمه..... از تو قسمت فایل css تمپلیتم راست چین کردم اما منوی سمت راست سایتم به هم میریزه.بعد خود عنوان اخبار هم به ترتیب هرکدام تو خط جداگانه قرار نمیگیره هر چندتاش میاد تو یک خط باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 94 بله منظورم همون کادر ماژول ک الان موقعی ک فعالش میکنم اندازه ی یک خط میشه برا همین تغییرات سرعتش هم خیلی حس نمیشه. الان با ماژول اخبار متحرک خود جوملا کار کردم یکم خوب شد اما با این مآژول هم چندتا مشکل دارم: یکی اینکه راست چین نیستش و متن و وسط نشون میده بعدشم تو این حالت دکمه ی ارشیو اخبار یا همون اخبار بیشتر رو نداره. میخواستم ببینم الان میتونم این تنظیمات و براش انجام بدم؟بعد این تنظیمات و باید از تو فایلای css ماژول انجام بدم یا مربوط به قالبمه..... درود بر شما مشکل css رو با عکس نشون بدید و لینک سایت تون رو قرار بدید برای مشکل نبودن لینک اخبار بیشتر ربطی به ماژول اسکرولر نداره باید از گلوبال نیوز تنظیم بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر