saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 سلام من برای مشاهده آمار سایتم از افزونه extrawatch استفاده کردم اما این افزونه آمار ثابت و اشتباهی رو ارائه میده و تمامی پارامترهایش را 1 در نظر میگیره مثلا بازدید روزانه و هفتگی و.. را 1 میزنه من تمامی ماژول های این افزونه رو فعال کردم میخواستم ببینم ایا مشکل از ماژول هست یا تنظیمات خاصی باید اعمال بشه؟ من از افزونه visitor counter هم استفاده کردم اما این افزونه هم همین مشکل را داشت.. من شدیدا نیاز به امار سایت دارم لطفا راهنمایی کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 نیازی به ایجاد تاپیک دوم نبود تاپیک دوم مخفی شد. مشکل شما با کار با این افزونه ها این است که این افزونه ها به صورت هوشمند برنامه نویسی شده است. یعنی هر کاربری که وارد سایت میشود فقط یکبار بازدید ثبت میشود. یعنی برای مثال اگر بنده به سایت شما بیایم و 100 بار صفحه را رفرش کنم فقط یکبار ip من را ثبت می کند. ولی اگر کس دیگری به سایت شما بیاید یک رقم به شمارنده افزوده میشود و وی نیز اگر 100 بار سایت را رفرش کند همان 1 شماره برایش در نظر گرفته خواهد شد. یعنی هر کاربر فقط یک رقم موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : saeid_92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeid_92 0 ارسال شده در تیر 94 نیازی به ایجاد تاپیک دوم نبود تاپیک دوم مخفی شد. مشکل شما با کار با این افزونه ها این است که این افزونه ها به صورت هوشمند برنامه نویسی شده است. یعنی هر کاربری که وارد سایت میشود فقط یکبار بازدید ثبت میشود. یعنی برای مثال اگر بنده به سایت شما بیایم و 100 بار صفحه را رفرش کنم فقط یکبار ip من را ثبت می کند. ولی اگر کس دیگری به سایت شما بیاید یک رقم به شمارنده افزوده میشود و وی نیز اگر 100 بار سایت را رفرش کند همان 1 شماره برایش در نظر گرفته خواهد شد. یعنی هر کاربر فقط یک رقم موفق باشید یا حق مرسی - ایا راهی هست که با هر بار ریفرش بازدید تغییر کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 آمار بازدید واقعی این هست یعنی باید آمار بازدیدکنندگان رو بگیره و آمار تعداد بازدید از سایت. در هر صورت برای نمایش آمار سایت های ایرانی هم وجود دارند که خدمات بازدید ارائه می دهند ولی به علت نقض قوانین انجمن امکان درج عنوان سایت یا لینک وجود ندارد. میتوانید در اینترنت جستجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 البته یه ماژول هم برای نمایش وجود داره که من تست نکردم روی 3 جواب بده خودتون تست کنید: https://github.com/vinaora/vinaora-visitors-counter/tree/master نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر