salimy 45 ارسال شده در تیر 94 سلام بر دوستان تو سایتم از یه خبرنامه ی پیامکی استفاده می کنم که فرمش مرتب نیست و می خوام به این شکل تغییرش بدم . قسمت شماره ی همراه بیاد داخل کادر دکمه ی عضویت و لغو عضویت زیر کادر باشند . و اینکه ثبت نام بیاد روبه روی کادر خبرنامه رو تو ی سایتم به دلیل شکل نامرتبش گذاشتم پایین سایت . www.rizehnews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام افزونه رو ارسال کنید تا چک کنم براتون.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در تیر 94 باسلام افزونه رو ارسال کنید تا چک کنم براتون.. یاعلی سلام بفرما افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 با سلام و خسته نباشید بنده وبسایت شما را بررسی کردم در قسمت خبرنامه هیچ کادری مشاهده نمیشود فیلد شماره همراه و label آن به علاوه دو دکمه رادیویی عضویت و لغو عضویت و دکمه عضویت مشاهده می شود که هیچکدام کادر ندارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) باسلام انجام شد چک کنید ببینید همینه!! لینک یاعلی ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی ویرایش لینک 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر