nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 سلام به همه دوستان لطفا این لینک و باز کنید ( http://shopping.horam.ir/index.php/homepage/home-2 ) مربوط به ماژول بیشترین فروش هست از فروشگاه جومشاپینگ . تمام تنظیمات ماژول و چک کردم اندازه اصلی تصویر به این اندازه نیست نمی دونم چرا بزرگتر نشون میده شما چی حدس می زنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 94 سلام تعدادتصاویر نمایشی را4 تا تعیین کن (تصاویردیگران را درسایتد استفاده نکن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 سلام تعدادتصاویر نمایشی را4 تا تعیین کن (تصاویردیگران را درسایتد استفاده نکن) مقدار محصولات در صفحه 12 و مقدار محصولات در ردیف 4 هست رفتم داخل تنظیمات دیدم اینطور هست پس اگه 4 تا محصول در ردیفه چرا فقط یکی نشون میده؟ داداش متوجه منظورت از تصاویر دیگران نمیشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 مقدار محصولات در صفحه 12 و مقدار محصولات در ردیف 4 هست رفتم داخل تنظیمات دیدم اینطور هست پس اگه 4 تا محصول در ردیفه چرا فقط یکی نشون میده؟ داداش متوجه منظورت از تصاویر دیگران نمیشم؟ داخل تنطیمات محصول رفتم 4 را به 5 تغییر دادم ولی تفاوتی نداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 94 سلام تعداد محصول نمایشی ماژول 4 تا تعیین کن یکی از تصویراسلایدرکه میناکاری ازسایت من که گذاشتی کپی رایت را رعایت کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 چرا من به شما نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم نکنه بلوکم کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سقفش پرشده خالی کردم فکرکنم بشه حالا ویرایش شده تیر 94 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 چرا من به شما نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم نکنه بلوکم کردی؟ تعداد داخل ماژول روی 10 بود که به 4 تغییر دادم برچسب سربرگ h3 بود که به h1 تغییر ددادم عکس کوچک تر شد ولی کمی استایل ماژول چه تغییری بوجود میاره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 کلاس ماژول border-title تعریف شده به این میتونه مربوط باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 94 سلام تنظیمات من همون قبلی هاست فقط تعدادمحصولات قابل نمایش ماژول 4 تعیین کردم ومشکلی نداره قالب از کی خریدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 راستش قالب zt divas هست پشتیبانی هم داره ولی خیلی معطلم می کنه از p30 template گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در تیر 94 اندازه تصاویریکی ممکنه ازاندازه ای متفاوت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در تیر 94 نه این طور نیست تنظیمات ماژول خارج از قائده است عکس و بقدری بزرگ میکنه که دیگه کیفیت نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر