sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام چند وقت یک پلاگین برای اینکار منتشر شده بود اما چیزی که من نیاز دارم اینه که *سیستمش امتیاز دهیش مثل همون پلاگین فقط به صورت مثبت و منفی باشه... *بشه تعیین کرد که فقط اعضا بتونن امتیاز بدن... * امکان مدیریت (بررسی) امتیازات به مطالب وجود داشته باشه... * و از همه مهمتر اینکه بشه در یک ماژول پر امتیاز ترین ها رو نشون داد... لطفا در صورت وجود بهم معرفی کنین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام چند وقت یک پلاگین برای اینکار منتشر شده بود اما چیزی که من نیاز دارم اینه که *سیستمش امتیاز دهیش مثل همون پلاگین فقط به صورت مثبت و منفی باشه... *بشه تعیین کرد که فقط اعضا بتونن امتیاز بدن... * امکان مدیریت (بررسی) امتیازات به مطالب وجود داشته باشه... * و از همه مهمتر اینکه بشه در یک ماژول پر امتیاز ترین ها رو نشون داد... لطفا در صورت وجود بهم معرفی کنین... من نام افزونه نر سنجي مورد نظر شما در ذهنم نيست ولي موجود است و دوستان معرفي ميكنند ولي بقيه موارد دلخواهتون با تمامي افزونه ها قابل اجراست. بيشتر ماژول هاي نمايش اخبار گزينه نمايش مطلب بر اساس امتياز را دارا هستند. براي اينكه فقط اعضا نظر دهند بايد تنظيمات هر افزونه اي سطح دسترسي رو براي اعضا قرار دهيد يعني تعيين كنيد اعضا بتوانند نظر دهند و مديريت نظرات هم در تمامي افزونه هايي كه من ديدم قابل انجام است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون منظور من از مدیریت این هست که از قسمت ادمین بشه بررسی کرد که کدوم مطالب بیشترین امتیاز رو گرفتن... از طرفی مشکل اصلی که من با سیستم امتیازات جوملا دارم این هست که بازه یرای دادن 5 تایی هست و نمیشه به صورت دوتایی مثبت و منفی درش اورد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سلام اگه میخوای فقط رای مثبت و منفی بدن این خوبه دانلود توضیحات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 دوستان معرفی کردند ولی شما می تونید از ایرکتوری مطالب ها که کامپوننت هستن مثل آلفا کانتکت و k2 نیز استفاده کنید که همراه خودشون دارند این چنین کار هایی که شما می خواین البته بیشترشو موفق باشید شهریار جون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام اگه میخوای فقط رای مثبت و منفی بدن این خوبه دانلود توضیحات ممنون اما همون طوری که تو پست اول گفتم قبلا این رو امتحان کردم متاسفانه امکاناتی رو ک نوشتم نمیتونه فراهم کنه و فقط میشه امتیاز داد! دوستان معرفی کردند ولی شما می تونید از ایرکتوری مطالب ها که کامپوننت هستن مثل آلفا کانتکت و k2 نیز استفاده کنید که همراه خودشون دارند این چنین کار هایی که شما می خواین البته بیشترشو موفق باشید شهریار جون دوتا کامپوننتی که معرفی کردین ماژولی جهت نمایش پر امتیاز ترین ها هم دارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تقریبا میشه گفت k2 همه چی داره .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر