hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام در ابتدای بیشتر قالبها کدی به شکل زیر وجود دارد وقتی با ie tester قالبم را امتحان می کنم پیام خطایی ظاهر می شود که مربوط به این قسمت می شود سوال من این است که این کد چه کار می کند و اشکالش کجاست؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز بنا به دلایلی نمیتونم پاسخ شما رو واضح بدم ولی شما از چه قالب ایتفاده میکنید؟ با جه اروری مواجه میشید؟ اگر به این سوالات پاسخ بدید دوستان راحت تر میتونند کمکتون کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام خطای زیر را می دهد: document.getElementById() is null or not an object در مورد کار کد هم بگید (می توانید از پیغام خصوصی هم استفاده کنید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز اگر می فرمودین از چه قالبی استفاده میکنید خدمتتون میگفتم.اگر از قالب سایتی که در امضا شماست استفاده می کنید خیلی راحت کد رو پاک کنید از قالبتون اتفاق خاصی نمیوفته. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 خودم در حال طراحی یک قالب هستم این طور که متوجه شدم در رابطه با کپی رایته درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 نه دوست عزیز در اون باره نیست به دلیل خاصی نمیشه کامل خدمتتون بگم.قالبی رو که خودتون دارید طراحی میکنید نمی دونید کدهاش از کجا اومده؟! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 از index.php یکی از قالبها کمک گرفتم و این قسمت هم در ابتدای آن بود مجبورم کردی برم کمی هم جاوا یاد بگیرم ظاهرا این اسکریپت یک شمارنده تعداد کلیک موس است درسته؟ (تبلیغ و این حرفها .....دیگه) :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 نه دوست عزیز اونم نیست.این به درد شما نمیخوره راحت حذفش کنید.باور کنید یک مشکلی در بیان این مساله است که نمیتونم دقیق خدمتتون عرض کنم(یعنی اجازشو ندارم). موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر