guugle 4 ارسال شده در خرداد 94 سلام من طبق آموزش انگلیسی زیر یک فیلد شماره تماس به فرم تماس با ما اضافه کردم و حالا می خواستم که ترجمه اون رو هم به فایل ترجمه قالب فارسی ام اضافه کنم (سایت سه زبانه است!) ولی هر چی تلاش کردم نشد. یعنی نمی دونم کجای کار ایراد داره؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. ممنون اینم لینک و متن اصلی آموزش اضافه کردن یک فیلد به فرم تماس با ما:http://stackoverflow.com/questions/20586581/adding-fields-to-joomla-3-x-contact-component If you want add fields to Joomla 2.5.x/3.x ‘Contact Form’ do these steps: (I want to add ‘telephone’ field) 1- Go to *Joomla Directory > components > com_contact > models > forms* Open ‘contact.xml’ file. 2- Add this code to the file between ‘fieldset’ element: <field name="contact_telephone"type="text"id="contact-telephone"size="30"description="Your Number for Contact"label="Phone"filter="string"required="true"/> 3- Go to *Joomla Directory > components > com_contact > views > contact > tmpl* Open ‘default_form.php’ file. 4- Find this code in the file: <legend><?php echo JText::_('COM_CONTACT_FORM_LABEL'); ?></legend> and add this code between element: <dt><?php echo $this->form->getLabel('contact_telephone'); ?></dt><dd><?php echo $this->form->getInput('contact_telephone'); ?></dd> 5- Go to *Joomla Directory > components > com_contact > controllers* Open ‘contact.php’ file. 6- Find ‘_sendEmail’ function [find this code: private function _sendEmail($data, $contact) ] and add this code in the function: $telephone = $data['contact_telephone']; and then change this code $body = $prefix."\n".$name.' <'.$email.'> '."\r\n\r\n".stripslashes($body); to $body = $prefix."\n".$name.' ('.$email.', '.$telephone.') '."\r\n\r\n".stripslashes($body); I added the variable $telephone in that line. Now, emails contain the telephone-number from the sender. This worked perfectly for me! البته توی این موضوع هم مطرح کرده بودم: http://forum.joomina.ir/topic/30529-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در خرداد 94 کسی چیزی به ذهنش نمی رسه؟ اگر نیاز به توضیح بیشتری هست، توضیح بدم و تصویر آپلود کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام ببنید فیلدی که ایجاد میکنید یک اسمی داره، اون اسم رو باید با حروف بزرگ بنویسید بعد وارد فایل های زبان میشید و برای اون نام یک ترجمه در نظر میگیرید یاعلی 2 واکنش ها : guugle و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 باسلام ببنید فیلدی که ایجاد میکنید یک اسمی داره، اون اسم رو باید با حروف بزرگ بنویسید بعد وارد فایل های زبان میشید و برای اون نام یک ترجمه در نظر میگیرید یاعلی البته فک کنم آقا مصطفی اشتباه تایپی داشتند. منظورشون label هست همچنین میتونید برای description هم ترجمه بگذارید. 2 واکنش ها : guugle و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در خرداد 94 البته فک کنم آقا مصطفی اشتباه تایپی داشتند. منظورشون label هست همچنین میتونید برای description هم ترجمه بگذارید. خیلی ممنون از شما و آقا مصطفی. درست شد. خدا خیرتون بده! من جومینا رو نداشتم چی کار باید می کردم؟!!! 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر