iman4611 0 ارسال شده در خرداد 94 با سلام من قبلا هاست ویندوز داشتم و اطلاعات را به هاست لینوکس انتقال دادم و بعد از اجرای سایت تمامی فونت ها به هم خورده بود و متاسفانه دیگر هیچ دسترسی به هاست قبلی جهت برداشت بکاپ ندارم و تنها همین اطلاعات موجود در اختیار دارم آیا دستوری راه حلی وجود دارد تا این مشکل را حل نمایم http://tetratraffic.ir یا اینکه دوباره باید سایت را طراحی نمایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 احتمالا با تنظیم جداول پایگاه داده به utf-8-general-ci این مشکل برطرف شود 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4611 0 ارسال شده در خرداد 94 احتمالا با تنظیم جداول پایگاه داده به utf-8-general-ci این مشکل برطرف شود متشکر می شوم راهنمایی بیشتری نماید که چطوری این جداول را تنظیم نمایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام به صفحه phpmyadmin در هاست خودتون برید و در اونجا collation جداول خودتون رو روی utf8_general_ci تنظیم کنید یاعلی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4611 0 ارسال شده در تیر 94 باسلام به صفحه phpmyadmin در هاست خودتون برید و در اونجا collation جداول خودتون رو روی utf8_general_ci تنظیم کنید یاعلی انجام شد ولی مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 منظور من این بود که تمامی ستون های مربوط به جداول را روی utf-8 بگذارید. پیش نهاد میشود ابتدا جداول _menu و _content و _category را تنظیم کنید. 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر