reza1375 7 ارسال شده در خرداد 94 با سلام وقتی محصولی رو میخوایم دانلود کنیم از سایت امتیاز کسر میشه ولی دانلود نمیشه لطفاً بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 از IDM استفاده نکنید IDM را غیرفعال کرده و بعد دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 94 5 سانتیمتر از همین تصویری که قرارداده اید بزرگ نوشته شده از نرم افزار های دانلود منیجر استفاده ننمایید ! 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در تیر 94 عزیز دل برادر با dapهم دانلود نمیکنه با هر چی کردم نکرده تا حالام 300 400 امتیاز کسر کرده ولی دانلود نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 دوست من گفته استفاده ننمائید هر چی نرم افزار دانلود منیجر دارید حذف کنید و بعد دانلود کنید تا توسط خود مرورگر دانلود شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در تیر 94 این کار رو هم کردم ولی نمیشه در صورت امکان یه لینک ازش بفرستین لطفا Tagizadesina@yahoo.com کامپوننت پرسش و پاسخ جوملا3 پک کامل مدیریت اموزشگاه هردو امتیاز ها هم کم شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1375 7 ارسال شده در تیر 94 ببخشین ولی جواب من رو لطف میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر