g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 سلام نصب قالب jsn_metro برای جوملا 3 و حتی جوملا 2.5 یه مشکلی داره اونم اینکه تو مرحله اولیه نصب گیر میکنه و جلوتر نمیره! یعنی اصلا سراغ مرحله اتصال به دیتابیس نمیره... محتویات پوشه اصلی نصب این قالب هم این ها هستند: jsn_metro_pro_unlimited_j25_quickstart jsn_metro_pro_unlimited_j3_quickstart jsn_metro_pro_unlimited_2.0.0_install jsn_metro_kunena_unzip_me_first که من j3_quickstart رو در پوشه htdocs کپی کردم... محتویات پوشه 2.0.0_install v رو کپی نکردم احتمال داره مشکل از همینجا باشه؟ عکس مشکل رو پیوست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 کسی میدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 2.0.0_install v کجا قرار داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 2.0.0_install v کجا قرار داره؟ jsn_metro_pro_unlimited_2.0.0_install در همون پوشه ای بود که عرض کردم... حرف v اشتباه تایپی بود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 من دانلود و نصب کردم بدون مشکل بود شما هم بدون دستکاری در فایل ها و حذف آنها جوملا را نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 من دانلود و نصب کردم بدون مشکل بود شما هم بدون دستکاری در فایل ها و حذف آنها جوملا را نصب کنید. ببخشید میشه بگید از کجا دانلود کردید که سالم بوده؟ من از هر سایت گرفتم ناقصی داشته! اگه ممکن هست لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) به علت ممنوع بودن لینک در انجمن پیام خصوصی شد در سایت های فارسی باید بگردید ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : g.alireza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر