pishropars 1 ارسال شده در اردیبهشت 89 حالا همه دیگه می دونن وقت طلوع آفتاب و اذان کی هست اما اینو جدا میگم. این ماژول میتونه بیننده های سایتتونو زیاد کنه. چون به حر حال یه منبع برای بدست آوردن اطلاعات شرعی لازم میشید. دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 از اون ماژولهاییه که همه لااقل یه بار ازش استفاده کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz2117 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام این ماژول اوقات شرعی چه شهرستانهاییه . لطفا بیشتر توضیح بدین با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 دوست عزیز بارها گفته شده فایل های پیوستی رو در آپلود سنتر جومینا قرار بدید الان لینک دانلود در رپید شیر مشکل داره لطفا اصلاح بفرمایید بعدشم از نحوه تغییر شهر پیشفرض رو می دونی توضیح بده که هر کس در هر کجای ایران شهر خودشو بزاره پیشفرض اگر نه که بگو من توضیح بدم بازم ممنون بابت زحمتی که کشیدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
candle 0 ارسال شده در تیر 89 حالا همه دیگه می دونن وقت طلوع آفتاب و اذان کی هست اما اینو جدا میگم. این ماژول میتونه بیننده های سایتتونو زیاد کنه. چون به حر حال یه منبع برای بدست آوردن اطلاعات شرعی لازم میشید. دانلود سلام . دوست گرامی لینک ایراد دارد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RISK 2 ارسال شده در تیر 89 تنظيمات شهر و زمان در ماژول ميباشد دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در شهریور 89 لطفا لیست کامل شهرها را بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]من میخوام یه شهر اضافه کنم چطور میتونم؟ البته شهر من وقت اذانش به همراه ساری هست فقط به دلایلی باید شهر خودم بشه جایگزینش یعنی پیشفرض قرار بگیره اسم شهرم در لیست وجد نداره خواستم در mod_g_prayer_times.xml نام ساری رو عوض کنم، عوض کردم بعد از ذخیره ، در قسمت تنظیمات ماژول نام شهر عوض میشه اما در خود سایت ، همون نام ساری رو نشون میده کسی میدونه چیکار کنم ممنون :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان لینک خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 [align=CENTER]من میخوام یه شهر اضافه کنم چطور میتونم؟ البته شهر من وقت اذانش به همراه ساری هست فقط به دلایلی باید شهر خودم بشه جایگزینش یعنی پیشفرض قرار بگیره اسم شهرم در لیست وجد نداره خواستم در mod_g_prayer_times.xml نام ساری رو عوض کنم، عوض کردم بعد از ذخیره ، در قسمت تنظیمات ماژول نام شهر عوض میشه اما در خود سایت ، همون نام ساری رو نشون میده کسی میدونه چیکار کنم ممنون :thankyou:[/align] با سلام باید تغییراتی در فایل های ماژول هم انجام بدید. دوستان لینک خرابه از اینجا میتونید بگیرید http://dl.joomina.ir/file.php?file=e74a8e9a005f9ca0d6ce70bd1240c461 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
l0ooy4 0 ارسال شده در فروردین 90 آیا این امکان وجود داره که کاربر خودش شهر رو انتخاب کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله این امکان وجود داره... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مهر 90 ساعت ماژول با ساعت سیستم بیننده سایت تنطیم میشه ولی من میخام از سرور اینترنتی تنظیم بشه.با وجود اینکه سایتهای ارائه دهنده نسخه جدید ماژول ادعا میکنن که از سرور میگیره ولی با نصب نسخه جدید همچنان مشکل باقیست.ممنون میشم راهنمایی کنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad123 2 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز این ماژول برای 1.6 و 1.7 موجود نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 سلام و درود ساعت ماژول با ساعت سیستم بیننده سایت تنطیم میشه ولی من میخام از سرور اینترنتی تنظیم بشه.با وجود اینکه سایتهای ارائه دهنده نسخه جدید ماژول ادعا میکنن که از سرور میگیره ولی با نصب نسخه جدید همچنان مشکل باقیست.ممنون میشم راهنمایی کنید:thankyou: ماژول رو بصورت کامل حذف کنید و بعد در مدیریت سایت این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری و بعد مجدد نسخه جدید که فرمودید رو نصب کنید... دوست عزیز این ماژول برای 1.6 و 1.7 موجود نیست؟ در حال حاضر خیر... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مهر 90 سلام.دستور شما اجرا شد ولی مشکل به قوت خودش باقیه.یعنی اگر ساعت سیستم من عقب یا جلو باشه بر اساس ساعت سیستم من محاسبه سایت برای میزان زمان باقی مانده تا مثلا اذان هم غلط نشون داده میشه. من ماژول رو از http://joomlacode.org/gf/project/gptimes/ گرفتم این مشکل حتی توی دموی ماژول هم وجود داره:http://extensions.joomla.org/extensions/miscellaneous/religion/11221 این مساله توی برخی پرتالها هم وجود داره:http://www.araminportal.com/tabid/2036/Default.aspx شاید من دارم اشتباه میکنم.شما اگر به صورت آزمایشی ساعت کامپیوترتون رو تغییر بدید میبینید. یه سوال دیگه...راهی وجود داره که من بتونم نیمه شب شرعی رو هم وارد اوقات شرعی نمایش داده شده در ماژول کنم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام در مورد سئوال دوم باید بگم باید کدنویسی انجام بدید و با پی اچ پی و جاوا آشنا باشید یا اینکه بدید یکی براتون بنویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در خرداد 96 درود.از این ماژول برای جوملا 3 هم وجود داره که بشه بر اساس طول و عرض جغرافیایی یا گوگل مپ شهر رو تعریف کرد؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر