saeinweb 0 ارسال شده در خرداد 94 , دوستان اگه میشه راهنمای کنید اون متن انگلیسی رو چطور تغییر بدم هر کاری کردم تو هیچ فایلی نبود که ویرایشش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 چه متنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeinweb 0 ارسال شده در خرداد 94 چه متنی؟ عکسش رو گذاشتم مثل اینکه آپلود نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 سلام دوستان من تازه کار هستم میشه لطف کنید یک قالبی بهم معرفی کنید به زبان انگلیسی باشه ، اگه فارسی هم ساپورت کنه خلی خوبه ، اگر نکنه هم اشکالی نداره ، میخوام صفحه جوری باشه که انگار کتاب ورق میزنیم ، برای یکی از صفحات داخلیم میخوام ، قرار توش عکس قرار داده بشه ، لازمه که مثل کتاب باشه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 منظورم اینه که سایت قراره برای یه مجله باشه ، ممکنه عکسی که گذاشته میشه ، 2 صفحه بشه ، امکان ورق زدن عکس رو میخوام مثل کتاب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 خوب از نرم افزار های تبدیل pdf به swf ورق زن استفاده کنید. 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 متوجه نمیشم ، میشه کمی توضیح بدین ؟ قلبی این مدلی موجود نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 pdf به swf ورق زن همین رو تو گوگل سرچ کنید نرم افزار شو براتون میاره pdf رو به swf تبدیل کنید و توی سایت قرارش بدید. همچنین در صورتی که میخواید عکس رو به pdf تبدیل کنید بریزیدش توی فایل word و save as pdf بگیرید ازش. 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در خرداد 94 چطوری میشه تو قالب های جوملا ، گزینه save ass رو حذف کنیم ؟ کسی نتونه کلیک راست کنه و عکسی رو ذخیره کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) به طور کل به هیچ وجه نمیشه جلوی ذخیره عکس برای افراد غیر مبتدی رو گرفت ولی کد بستن کلیک راست تو اینترنت موجوده کافیه کمی جستجو کنید. ویرایش شده خرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر