moslem25 4 ارسال شده در خرداد 94 سلام من میخوام یه فرم ثبت نام کاربر طراحی کنم که گزینه هاش مختاف باشه و مثل این فرم ثبت نام جوملا نباشه، از یه کامپوننت استفاده کنم و از فرم خود جوملا نباشه چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما طبق معمول همیشه RSForm یا Breezing Form را پیشنهاد می کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در خرداد 94 ممنون بابت جواب ماژول ورود داره rsform? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در خرداد 94 شما با ار اس فرم فقط میتوانید اطلاعات کاربران را ثبت کنید یعنی پس از ارسال فرم آر اس فرم آن را در لیست کاربران جوملا ثبت می کند. و در فرم ارسال شده اطلاعات کاربران را نگه داری می کند. پس شما می توانید با استفاده از فرم ورود خود جوملا قابلیت ورود به کاربران دهید. موفق باشید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر