mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 سلام من یسری ماژول دارم با اینکه مشخص کردم فقط در صفحه اصلی نشون بدن ولی من دارم از افزونه webplayer برای نمایش فیلم هام استفاده میکنم وقتی روی یکی از فیلم ها میزنم فیلم میره تو صفحه جدیدی که نمایش داده بشه و آدرسش میشه index.php?option=com_webplayer&view=video&wid=2 که 2 متغییره ولی همه ماژول های صفحه اصلی من اینجا هم نشون داده میشه برای رفع عیب کارم اومدم یک قالب دیگه آپلود کردم که ماژول توش نیست ولی نمیدونم پخش فیلم ها را چطور به این قالب انتساب بدم اومدم یه منو ساختم و همین ادرسی که فیلم با کلیک روش نشون میده را از نوع لینک خارجی درست کردم و به قالب هم انتساب دادم ولی بازم مشکلم حل نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید کجا اشتباه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 مشکل من اینکه تو صفحه ای که فیلم پخش میشه نمیخوام ماژول هام نمایش داده بشن همین اگه سختش کردم ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام والا چی بگم !!! آدرس سایت رو بفرمایید یاعلی 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام خیلی خوب شما برو توی ماژول هایی که نباید توی این صفحات باشند پایین صفحه نوشته انتصاب منو الان به احتمال خیلی زیاد روی در تمامی صفحات هست شما گزینه "تنها در صفحات انتخاب شده"رو انتخاب کنید و منوهایی که باید حتما این ماژول هارو ببینند انتخاب کنید یاعلی 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در خرداد 94 سلام واقعا ممنون ولی دقیقا ماژول هام روی صفحه اصلی تنطیم شدم ابتدا سوالمم هست با اینکه ماژولها روی صفحه اصلی تنطیم شدن ولی در تمام صفحات نمایش داده میشوند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر