aref110 0 ارسال شده در فروردین 90 جرا تایتل سایت تغییر نمی کند با سلام من در قسمت های مختلف خواستم تایتل را عوض کنم نمی شود راهنمایی کنید چطور می توان تایتل را عوض کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در فروردین 90 شما میتوانید با استفاده از مسیر زیر این کار را انجام دهید... مدیریت منو>>>>>>منوی اصلی>>>>>پارامترها(سیستم)>>>>>>عنوان صفحه رو تغییر بدید... موفق و موید باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در دی 90 با سلام از دیروز تایتل صفحه اول سایت من بطور ناگهانی به جوملا فارسی تغییر کرده و به هیچ وجه از طریق کنترل پیل ادمین عوض نمیشه !!! نمیدونم باید چکار کنم ؟ نمیدونم سایت ه-ک شده شاید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید کش رو پاک کنید و مجدد بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در دی 90 با سلام مرسی آقا کش تو کنترل پنل هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 از طریق کنترل پنل هاست هم می شه ولی در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری کش مرورگر رو هم پاک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در دی 90 با تشکر از شما متاسفانه نمیشه راه حل دیگهای نداره ؟ اصلا ایمن مشکل معلوم نیست چطوری به وجود آمده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید تا بهتر بشه بررسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر