g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلام من موفق شدم یه موقعیت به بالای قالبم اضافه کنم! از خود سایت یوتم آموزش دیدم... فقط یه سوال اونم اینکه چجور متن یا عکس درون ماژول رو بیارم وسط؟؟؟ چون ثابته و چسبیده به لوگو. من تو module.php اینطور تعریف کردم: if ($module->position == 'top-c') $style = 'line'; در template.js $.matchHeight('top-c', '#top-c .grid-h', '.deepest').match(); و در template.php این طور: <?php if ($this['modules']->count('top-c')) : ?> <section id="top-c"> <div class="grid-box"> <?php echo $this['modules']->render('top-c', array('layout'=>$this['config']->get('top-c'))); ?> </div> </section> <?php endif; ?> فکر کنم تو تعریف grid-box باشه چون وقتی به grid-block تغییر میدم میشتونم عوضش کنم ولی ارتفاع و اندازه زیاد میشه. ویرایش شده خرداد 94 توسط g.alireza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به css آشنایی دارید ؟ می توانید با margin: 0 auto; یا با text-align : center; عناصر درون یک دیو را در وسط قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما به css آشنایی دارید ؟ می توانید با margin: 0 auto; یا با text-align : center; عناصر درون یک دیو را در وسط قرار دهید فایده نداره! فیکس و ثابته تکون نمیخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما آدرس سایت تون رو قرار بدید و بگید دقیقا می خواهید چیکار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در خرداد 94 سلام حل شد ممنونم! با استفاده از دستور padding-right با تشکر از اقای میری 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر