ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 94 سلام. من جومشاپینگ رو روی جوملا 2.5 نصب کردم. سبد خریدم دو تا پیغام خطا میده Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/tetysint/public_html/nobarooneh.ir/modules/mod_jshopping_cart/mod_jshopping_cart.php on line 23 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/tetysint/public_html/nobarooneh.ir/modules/mod_jshopping_cart/mod_jshopping_cart.php on line 27 میتونید کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 94 کسی نظری نداره راجع به این سوال؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام نمایش خطاها رو غیرفعال کنید یاعلی 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 94 باسلام نمایش خطاها رو غیرفعال کنید یاعلی سلام. غیر فعالش کردم اما باز نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام اگر سایت بدرستی کار میکنه، به مدیر سرورتون اعلام کنید که از تنظیمات سرور خاموش کنند یاعلی 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 94 باسلام اگر سایت بدرستی کار میکنه، به مدیر سرورتون اعلام کنید که از تنظیمات سرور خاموش کنند یاعلی من یک وی پی اس خریدم و به تنظیمات سرور دسترسی دارم. از کجا میتونم تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 برید توی فایل php.ini و متغیر زیر رو پیدا کنید و خاموشش کنید display_errors مقادیر زیرش رو از on به off تبدیل کنید یاعلی 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در خرداد 94 برید توی فایل php.ini و متغیر زیر رو پیدا کنید و خاموشش کنید display_errors مقادیر زیرش رو از on به off تبدیل کنید یاعلی آقا ردیف شد. دست شما درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر