sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من بسته اماده زیر رو نصب کردم و متاسفانه وقتی فارسی میشه یک عنوان اضافه نمایش میده و حالت اصلی قالب رو خراب میکنه. این متن در سمت چپ پیجه ها نمایش داده میشه. http://iranvps.ml/ این متن left: -8000px; نمایش داده میشه. چگونه رفع کنم این مشکل رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در خرداد 94 کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در خرداد 94 باسلام دوست عزیز این متن مربوط به نال کننده قالب هستش شما با کد زیر میتونید مخفیش کنید body { overflow-x: hidden; } این رو به فایل css قالبتون اضافه کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در خرداد 94 باسلام دوست عزیز این متن مربوط به نال کننده قالب هستش شما با کد زیر میتونید مخفیش کنید body { overflow-x: hidden; } این رو به فایل css قالبتون اضافه کنید یاعلی سلام داخل کدوم css بزارم اینو؟ چون css زیاد داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در خرداد 94 توی این فایل اضافه کنید templates/yoo_pace/css/custom.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر