farokh110 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام پس از فعال کردن گزینه ی راست چین قالب این سایت این اسکرول بوجود اومده که بنظرم برای اون کپی رایته بالاست که بوجود میاد کسی می تونه درستش کنه؟ با تشکر maskansb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اسکرول خوردن قالب به دلیل دیو زیر هست که برای کپی رایت هست <div style="top: 0px; left: -6500px; position: absolute;"> Bookie Paddy Power <a href="http://pbetting.co.uk/" rel="dofollow" target="_blank">cbetting.co.uk</a> location at United Kingdom</div> متسفانه همان طور که می بینید بصورت inline مقدار css بهش داده شده باید در فایل های قالب تون دنبال این کد بگردید و اکش کنید یا می تونید استایل css اون رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما اسکرول خوردن قالب به دلیل دیو زیر هست که برای کپی رایت هست <div style="top: 0px; left: -6500px; position: absolute;"> Bookie Paddy Power <a href="http://pbetting.co.uk/" rel="dofollow" target="_blank">cbetting.co.uk</a> location at United Kingdom</div> متسفانه همان طور که می بینید بصورت inline مقدار css بهش داده شده باید در فایل های قالب تون دنبال این کد بگردید و اکش کنید یا می تونید استایل css اون رو پاک کنید ممنون معمولا کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما تو فایل های php باید بگردید جای ثابتی نیست که بنده بهتون بگم جستجو سراسری بهترین گزینه ست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در خرداد 94 درود بر شما تو فایل های php باید بگردید جای ثابتی نیست که بنده بهتون بگم جستجو سراسری بهترین گزینه ست متاسفانه تو جستجوی سراسری یافت می نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
artavakoli 1 ارسال شده در تیر 94 سلام پس از فعال کردن گزینه ی راست چین قالب این سایت این اسکرول بوجود اومده که بنظرم برای اون کپی رایته بالاست که بوجود میاد کسی می تونه درستش کنه؟ با تشکر maskansb.ir سلام دوست عزیز این مشکل را من تو قالبهایی که بصورت پیش فرض تو تنظیمات قالب گزینه RTL ندارند دیدم خودم اینطوری حلش می کنم توی فایل سی اس اس مربوط به راست چین بودن قالب مثل : Template-rtl یا rtl.css این کد را در قسمت بادی اضافه می کنم overflow-x: hidden; مشکل من را حل می کنه - امید وارم مشکل شما هم حل بشه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر