sahiyan 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام خدمت اساتید و بزرگواران سوالی داشتم از خدمتتون داشتم تو اینترنت دنبال قالبی انگلیسی میگشتم که نتونستم اینطور قالبی پیدا کنم یه نمونه سایت پیدا کردم شبیه به چیزی که میخوام هدف من گشتن قالبی هستش که مطالب سایت رو بصورت تایل نشون بده! یعنی تصویر شاخص پست رو نشون بده و عنوان پست و همچنین مجموعه اون پست رو! نمونه چیزی رو که در ذهنم هستش رو پیوست کردم آیا چنین قالبی به انگلیسی در جوملا وجود داره! و اینکه آیا این سبک قالب ها اسم مشخصی دارند که بتونم سرچ کنم در اینترنت با اون اسم! ممنون میشم کسی اگر اطلاعاتی داره کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام می تونید بجای قالب از افزونه استفاده کنید اینجا جستجو کنید حتما اون شکلی که می خواهید خواهید یافت http://extensions.joomla.org/category/news-display/articles-display 1 واکنش ها : sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahiyan 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنونم از راهنمایی و پاسخ شما جناب میری عزیز موردی ذهنم رو مشغول کرد اینکه وقتی 3 سال دیگه مطالب سایت شد مثلا 2000 تا و اونوقت تصمیمی گرفته شد برای تغییرات جزئی . به نظر شما کدوم یکی از این راهها اون زمان قابلیت انعطاف برای تغییرات رو خواهند داشت . چون بعید میدونم اون موقع بشه از اول 2000 تا مطلب رو ویرایش کرد تا بتونه با قالب یا افزونه جدید خودش رو مطابقت بده از این نظر به نظر شما دنبال قالب باشم یا از یکی از افزونه هایی که معرفی کردید استفاده کنم پیشاپیش متشکر بابت راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام من یه مدت دنبال همچین چیزی بودم که نمایش مطالب رو شخصی سازی کنم یا باید ازین ماژول ها استفاده کنی که من باهاشون خیلی مشکل دارم یا اینکه برنامه نویسی بلد باشید و کامپوننت مطالب جوملا رو ویرایش کنید 1 واکنش ها : sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahiyan 2 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام من یه مدت دنبال همچین چیزی بودم که نمایش مطالب رو شخصی سازی کنم یا باید ازین ماژول ها استفاده کنی که من باهاشون خیلی مشکل دارم یا اینکه برنامه نویسی بلد باشید و کامپوننت مطالب جوملا رو ویرایش کنید ممنون دوست عزیز میتونم بپرسم عمده مشکلاتی که ممکنه ایجاد کنن چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 ممنونم از راهنمایی و پاسخ شما جناب میری عزیز موردی ذهنم رو مشغول کرد اینکه وقتی 3 سال دیگه مطالب سایت شد مثلا 2000 تا و اونوقت تصمیمی گرفته شد برای تغییرات جزئی . به نظر شما کدوم یکی از این راهها اون زمان قابلیت انعطاف برای تغییرات رو خواهند داشت . چون بعید میدونم اون موقع بشه از اول 2000 تا مطلب رو ویرایش کرد تا بتونه با قالب یا افزونه جدید خودش رو مطابقت بده از این نظر به نظر شما دنبال قالب باشم یا از یکی از افزونه هایی که معرفی کردید استفاده کنم پیشاپیش متشکر بابت راهنماییتون درود بر شما خواهش می کنم بستگی داره که شما با کدوم روش راحت تر باشید خود بنده با هر دو مشکلی ندارم چون برنامه نویسی شون رو بلدم یا اگر هم بلد نباشم با یه نگاه کردن میگیرم قضیه چیه اما پیشنهاد میدم از قالب استفاده کنید و قسمت مطالب رو override کنید البته نیازمند دانش برنامه نویسی php و آشنایی با ساختار جوملاست در غیر این صورت استفاده از ماژول نمی تونی ضرری داشته باشه نظر بنده این بود 1 واکنش ها : sahiyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر